Ono ty mas seriu, cize nie mpaket. ale co som videl 55/35 na mpaketovom aute, bolo to nizsie. Neviem teda rozdiel medzi seriou a mpaketom ? je tam rozdiel vo svetlej vyske auta alebo ? Podla toho co som googlil tak 55/35 vyzera inak na pakete a inak na serii
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
no mpack podvozok je nizsi, ale ako je to pri znizeni netusim, neviem co si mam o tom celom mysliet, lebo vela ludi co ma tieto struny co som videl, tak ani jeden to nemal tak napitchu ako ja, kazdemu sa ta medzera koleso-blatnik zmenila tak, ze bola cca rovnaka, nie ako mne... nechapem
nechapem co si napisal, medzera sa zmenila tak ze bola rovnaka u vsetkych aut alebo rovnaka s povodnou vyskou ? mne ide o to aby som odstranil medzeru medzi blatnikom a gumou.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
nie na tych ostatnych co som pozeral, tam je zmena ok, lebo sa odstranil nepomer medzi dierou v predu( seriovo je vacsia) a vzadu. Po pouziti tychto strun sa ta medzera zmensila na cca rovnaku velkost. U mna je to tak ze sa sice celkova medzera zmensila, ale v predu je stale vacsia ako vzadu . A to je to co sa mi nepaci na mojom znizeni, lebo auto je dost nizko, ale vyzera to ako motorovy cln(ked to prezeniem), dufam ze som napisal dost zrozumitelne
volk te37 sú špičkové ľahké kované disky, cena je však adekvátna.
BMW X5 E70 3.0sd, M paket, 21" 128, - 40 mm, H&R podložky, ku LOGIC7 sub JL Audio 13w7, GZPA16000d, GZBP12.3500, TV tuner, DVD menič, LCD monitor, Eisenmann, LUX H8 v3, ... príbeh BMW 3 E92 335d ex Nissan 350z kabrio ex Mazda 6 2.3i ex Mazda 323F 1.8i