te folie su dobre tmave nedavaj cervene ako ma fuxxo na striebornej by to nebolo pekne takto to ma dobry kontrast s kasnou a ladi k folia na sklach, k difuzoru atd....
Policajti si to ani nevsimnu a ked tak ak sa nemylim v zakone je to tak ze pokial dokazes vadu odstranit na mieste tak sa nic nedeje nie??? aspon zo ziarovkou je to tak....tak keby daco strhnes to pred nimi a objednas nove ...alebo ich tam ked odidu nalepis spat ak sa to este bude dat...
no tie fotky su dost popici.. si ma predbehol teda no.. :-) folie su tiez super, ale ja som od zaciatku hovoril ze tam mal ist ten svetlejsi odtien.. ale je to dobry kontrast, este brzdove svetlo horne by som zalepil..
A ako dlho mas ten kit ? Ono si to totiz musi sadnut, niekde pisu dokonca ze si to sadne po cca 1000km tuto andhell z klubu daval 55/35 tiez a padlo mu to takto :
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
no ja nemam kit, mam iba cervene H&R struny 55/35 a je pravda ze si to trosku sadlo, a na 18-tkach je to vyrazne lepsie, ale aj tak je tam stale rozdiel , tu je to vidno celkom pekne
no rozdiel preto, lebo kit ma kratsie tlmice, ty to mas na serii takze to mas vyssie. Ak chces ist nizsie, staci vymenit tlmice, bud blistein b8 alebo Koni zlte.
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
ale tlmice nemaju vplyv na svetlu vysku, kratsie sa davaju kvoli tlmeniu, inej charakteristike a hlavne aby piest nechodil blizko ku dorazom.Ja som mal na mysli rozdiel medzi predkom a zadkom, medzera koleso-blatnik.