no ja by som volil urcite tu poslednu verziu, smerovka biela a zvysok zatmaveny a o moc tmavsie to nebude, ked nedas taku tmavu foliu.. aj tak by som nedaval nejaku mega ciernu, len taku dymovu.. a pri tej je priepustnost vpohode
Auto neumyte, disky spinave...bol po ruke stativ, fotak a novy objektiv tak som cosi poskusal , dufam ze sa bude pacit... Na moj vkus je auto vysoko, tesim sa na stelovak
Prílohy
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh
JJ auto je vysoko ale kola mi zaslepuju oci...aj fotky su super...
BTW zadne svetla daj ako ma Fuxxo, nebudes provokovat fizlov a bude to krajsie podla mna
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
bruchoplaz zo mna nebude ale spustim to zarovno gum urcite, potom bude krajsi pohlad. Nad tymi svetlami som rozmyslal ale Fuxxo by nebol nadseny ak by som si to dal cervene tiez
BC Racing,OZ Futura 19",AC Schnitzer TypeII 18",Powerflex FCAB,325mm fr. brakes,Electric fan+LF20 steering pump retrofit + many more Lowered wagon - pribeh