Vcera som s kamosom prehodil konecne spolujazdcove dvere, ktore som mal doma asi 2-3 mesiace. Boli vo farbe a bez hrdze a korozie a zhanali sa tazko a to hlavne preto, ze vacsina ludi mala dvere dole z aute v garazi na betone a zospodu totalne oskrkane. A takych dveri je plny bazos, strasne ma to vytaca ked niekto polozi karosarske diely, zdrave diely, rovno na zem na beton alebo niekde vonku do hliny. A kedze som jebnuty a nedam 150e za brusenie a lakovanie a ta hrdza sa tam objavi znova, tak radsej vymenim diel za diel.
Preskladat dvere z anglicana bola celkom sranda, cca 6 hodin roboty. Vsetky gumky, gumy, plasty, motorcek, sklo bla bla. Farba sedi, ked sa clovek dlho pozera tak tam vidno jemny rozdiel vo farbe, tie nove dvere su trosililililililililinku tmavsie. Este zohnat jedny dvere + kufor a som bez korozie. Nechapem, preco mi tie dvere kvitli
Na kufrovych dverach mam zvetrany lak pod listami..byvali majitel asi parkoval v botanickej zahrade.
PS : Mam na predaj moje stare dvere, za symbolicku cenu. Z vonkajsej strany su OK ale okolo pantov zvetrany lak a hrdza dole v rohu.
PS2 : Fotka je ilustracna, nechce sa mi fotit