... všetko o BMW ...
michaltt napísal:Ocikal...moja Chihuahua![]()
Dedo :![]()
Chalani...problem. V skratke (uz som to tu pisal viackrat). Dnes som menil zadne lozisko, kedze som si myslel ze to poriesi hucanie, ktore ma otravuje uz 2 roky. NEPOMOHLO![]()
Gumy to niesu, vystriedal som 5 sad (1x17 / 3x18 / 1x19) + rozne sady diskov. Ide to zozadu, zo spolujazdcovej strany. Je to hnusny oscilujuci hluk typu wuwuwuwuwuwuwu.
0-20kmh - nepocut
20-40 - zacina sa objavovat
50-70 - najintenzivnejsi
70-100 - velmi rychlo pulzujuci
100+ - straca sa / zlieva sa s hlukom pneu
Co mam robit ? Menit diferak, homokinetaky na poloosi ? Lozisko kardanu ? Uz na to nemam nervy. Cakal som, ze tie garazove orgie s vymenou loziska pomozu ale prd! Tento problem riesim uz 2 roky, nevygooglil som nic, na nic sme neprisli. Opticky sa pozerali hore spominane veci a vyzera byt vsetko ok, diferak nema volu. Jedine, co sa mechanikovi nezdalo bol homokinetak na zadnej spolujazdcovej poloosi. Pri ohybani siel kusok trhavo. Uz na to nemam nervy....
Johnny_R6 napísal:vidím že máme rovnaký problém. Mám e39 a zaujímavé je že len pri 70km/h mi toto počuť, ked rýchlosť klesne alebo vystúpy čo len o 10km/h tak sa to stratí. Robí to zásadne iba pri 70tke. Neviem ani poriadne popísať ten hluk .. také špecifické ozvenou sprevádzajúce huuuuuuuuuuuuuuuuuuu.
Z toho čo ste písali som pochopil že nestačí vymeniť ložisko ale treba celý náboj? Z obrázku to je číslo 5. Mám pocit že sa mi to ozíva od predu. Zadok by sa mal dať kúpiť tak isto, bud celý naboj alebo len ložisko ktoré si následne prelisuješ.
http://static.bmwfans.info/images/epc/MzU4NF9w.png
Môže to teda spôsobovať to?