... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:Milos ty si pacient...keby si pockal mesiac tak by som ju od teba kupil ja ale ty sa sa s tym furt ponahlal a teraz mas prazdnu garaz...treba ti daco zohnat. XavierX-ovi som uz dal na teba echo aj link na tvoj inzerat som mu poslal
milos napísal:Garaz nie je prazdna, je v nej duch M5![]()
Dik kolega!
germancars napísal:
nad Tvojou M5 som aj ja rozmyslal ale kamarat ma od nej odhovoril, ze vsetky stare Mka su rozbitenakoniec som tiez kupil ine stare Mko ..
keby som sa vtedy tolko nebal mohla byt moja bola krasna...
germancars napísal:
nad Tvojou M5 som aj ja rozmyslal ale kamarat ma od nej odhovoril, ze vsetky stare Mka su rozbitenakoniec som tiez kupil ine stare Mko ..
keby som sa vtedy tolko nebal mohla byt moja bola krasna...
XavierX napísal:ďakujem všetkým jj jasne ozvem sa ako náhle bude dačo treba
len tak informačne
toto je motor mojej Mazdy do ktorej som incestoval cez 4000€ čisto za diely robota sa neráta to bolo doma v garáži
tak čosi podobné by som rád spravil aj z M5kou samozrejme v pôvodných farbách a čo najmenej meniť
Jediné čo som na nej našiel sú hrdzavé lemy a trubky čo idú dozadu, a ten motor vyzerá fakt dezolátne, časom sa to spraví
XavierX napísal:súúrno-súrne ak máte niekto alebo poznáte niekoho kto má origo podtrubie od zvodov až po koncový tlmič z E34 535, alebo M5 alebo čosi podobné
dajte prosím vedieť nikde sa my to nedarí nájsť. Stačia aj samotné tlmiče môže to byť aj hrdzavé ja si to vyskladám nanovo
4 milos: jj jasné určiete sa budú brať, ale teraz musím auto dať do stavu aby mohlo jazdiť po meste aby som mohol ísť na prepis :)