Dnes ďalšia malá zmena v interiéri. M Schaltknauf, alias M šaltpáka a kožka na nej. Kožu asi ešte budem musieť nejak upraviť, lebo mám pocit, že jej je tam trocha veľa a nevypadá to úplne k svetu...
ešte jedna vec, budem lenivý a nechám si poradiť Skúste mi poradiť: koľko litrov oleja ide do diferenciálu? neviem či mi stačí 1L koľko litrov brzdovej kvapaliny ide do celého systému?
brzdovku ti neviem poradiť ale do diffu ide 1,1 litra 75w-90 tiež také množstvo aby si kupoval 2L alebo potom si dať načapovať a v prievidzi kedy budeš...... by sme mohli dať stretko mrkni na zrazy a stretnutia
sa mi zdá že v bmw aj čapujú ale som si neni istý.....ale doma by som mal mať liter oleja dextron 3 viskozitu neviem ale do diffu som kupoval......ale auto som predal
ono to je z autokelly a olej je starline a to je rovnaké ako castrol 1dcl tomu neuškodí ale jasné zase chápem špekulovať pre 10€ len ak by si chcel tak doma by som mal mať asi
trocha to zdramatizujem: lad bol taky, ze som na nom v teniskach nevedel poriadne stat(kedze to bol kopec) kopec bol strmy nie ze dost, ale DOST(to na fotke s autom nie je on) dole som sa nim uz neodvazil... takze som naozaj prijemne prekvapeny