Nedeľa, 17. Februára 2013, 11:17
Po dlhšom zanedbaní môjho príbehu prišiel čas na update.
Hneď po Novom roku som absolvoval servis, kde sa menili všetky kvapaliny (ATE, Mobil..), všetky filtre, hardy spojka (Lemforder)a k novým predným ramenám (Lemforder) pribudli aj nové silentbloky (Lemforder). Vymenil sa aj senzor hladiny oleja, ktorý bol kaputt.
Nasledovala ďalšia z ciest do Nemecka a tam sa hneď z príchodu objednal mini subwoofer do kufra, konkrétne do rezervy Pioneer ts-wx610a a nové plexi na predné svetlá, ktorých výmena ale čaká až na jar. Z ebay som vydražil sexy čiernu podprsenku...fakt. Žialbohu a niekedy aj chvalabohu, že žialbohu je určená na auto, najmä na naše štrkoviská na cestách. Alebo verzia pre tlač: BMW začalo byť také agresívne a hladne po predbiehaní, že začalo okusovať zadné nárazníky áut idúcich pred ním, preto mu bolo zákonom nariadené nosiť náhubok pokým sa neukludní.
Pri ceste domov som s mojim bimmerom prekonal hranicu 180tis.
Teraz ma čaká ďalší plánovaný servis pri ktorom sa bude meniť diferenciál, lebo môj pôvodný má vôlu a klepe, popri tom pôjdu samozrejme nové silenty difu a na nápravnicu dám "asi" Powerflexi. Ďalej sa vymení olejový separátor a po výmene predných ramien sa začala ozývať vôľa z riadenia, takže tipujem čapy a tyčky riadenia.
Nedávno som si dal spraviť denné svietenie s 380 LED diódami do nárazníku, vyzerá to úplne super, všetci sa otáčajú...
...a teraz vážne, ide o klasické US DRL, kde som výhercom lichtmodulu ci31 od ktorého akurát nemusím svietiť aj smerovkami takže som dosť rád. Popri tom sa kódovali aj prkotiny ako bliknutie smeroviek pri zamykaní/odomykaní, servis. interval z 25tis. na 15tis. atď.
Dostal som sa aj k výmene toho čo robí auto a teda kolies, konkrétne na zimu. Pôvodne som mal 16" plechy s origo puklicami (ou jee) Chcel som 17" origo BMW disky no nakonic vyhral rozum a moje veľmi zachovalé 16" pneu a vymenil som len plechy za disky. Pôvod majú v 1er BMW. Očné bielka vám z nich síce nevytečú ale sú krajšie ako plechy a hlavne boli boli za babku (nie doslovne).
A napokon som včera dokončil shadowline ala PlastiDip...a s výsledku mám zmiešané pocity. Čierne lišty sú (aspoň na mojom) 100x lepšie ako chróm, to bez debaty. Ale z plastidipu už taký nadšený niesom, teda on zato asi ani nemôže. Ja som nechcel zhadzovať lišty dole a tak je výsledok v hesle "čím ďalej tým krajší a čím bližšie tým škaredší". Dávam tomu životnosť max mesiac alebo prvú umývarku. Takže keď bude teplejšie pôjde na rad asi nutné zhadzovanie líšť a pôjde na ne fólia.
Nakoniec FlashForward aneb blízka budúcnosť pre červené coupé...BUM FLASH! auto pádá k zemi na novom BC Racing podvozku...FLASH! štyri kruhy vpredu a znak audi to nie je...FLASH! "Obrovský zadný prítlak" s paketovým LIPkom na kufri
a úplne nakoniec nejaká tá FotoRekapitulácia, samozrejme, ako inak, hore nohami.
Hádam som Vás s tolkým textom dostatočne unavil.
-
Prílohy
-

- shadowline ala PlastiDip
-

- PlastiDip
-

- shadowline in progress
-

- ZimaPaket 16" 1er wheels
-

- Daytime Running Light & HaubenBra
-

- "nový" už krajší diferenciál
-

- "nový" ešte škaredý diferenciál
-

- 180tis
-

- Kabeláž woofra
-

- Kabeláž woofra
-

- Kabeláž woofra
Naposledy upravil/-a
shoot&score v Nedeľa, 17. Februára 2013, 11:40, upravené celkom 4 krát.