@Jurica13: veď cenu som tam napísal a dal aj priamo link.
@Fuxxo: dík, no hej priplatil za dynavin..priplatil ďalších 80% ceny? to je slušné priplatenie

áno dynavin má určite oveľa vychytanejší soft a podporu, ale vravím už takto som musel dlho rozmýšlať či to nie je moc drahé.
No mala by to byť nemecká firma, ale či je to vyrobená tu neviem, lebo na popise kablov su aj jap/korejské/čínske (bohvie aké) znaky. Takže tipujem, že to je vyrobené niekde tam na východe a oni v D to upravia po soft stránke aby to vypadalo ako origo bmw rozhranie, neviem to len predpokladám.
Čo funguje...

funguje všetko čo je v popise na ebay, neviem ti teraz z hlavy všetky fcie povedať.
stmievanie displeja, automaticky asi nie, manuálne sa samozrejme nastaviť dá + keď zasvietiš svetlá stlmí sa na polovicu. Teda max je 20, zasvietiš skočí to na 10. Tak to mmnt mám lebo cez deň na priamom slnku je aj tých 20 málo. Dá sa aj vypnúť displej, ale akonáhle na MF prehodíš track alebo hlasitosť zasvieti sa. Inak funguje nastavovanie osvetlenia aj hardwareových tlačítok spolu s nastavením budikov a celkovo interieru
@runder: ďakujem
@matus22&Fuxxo: DVB-T anténa som myslel že bude k tomu, no až potom som si všimol na ebay že tam je "optional" teda veliteľné. Čiže nie, v tejto cene nie je dvb-t. Priamo od nich stoji slušných 129,- alebo iný 62,- teda nie neprosím zatiaľ, každopádne vstup na ňu má takže keď nejakú budem chcieť napojím a kukám tv. Oni uvádzaju že až do 240km/h..čo je zrejme kravina, lebo kamoš má v inom systéme a inom aute tiež dvbt a údajne do 170km/h ale vraj to v pohybe skoro vôbec nejde, teda aspoň v KE

možno záleží aj od antény neviem to je len postreh.
Navigácia k tomu bola na 4Gb microSD. Navigácia je ale nejaká Noname a graficky taká nijaká, takže som hneď poguglil a našiel iGO Primo. Spustil som ju hneď na prvý pokus aj s mapami z čoho som prekvapený

Po grafickej stránke..ujde ale na sygic nemá, no ten zas nemá uplne najlepšie mapy.
Inak je k tomu aj TMC a zrejme aj s anténou, teda ten jeden kablik čo mi ostal, som usúdil že bude anténa

a teda vie príjimať aj dopravné info do navigácie a podľa toho plánovať obchádzky atď.
Neviem, či som to spomínal, ale gps anténu som nechal normalne za rádiom v palubke a signál chytá na 1tku.
Takže tak, možno ešte objavím nejaké fičurky, lebo návod čo bol k tomu na pdfku, je dosť strohý. Teda je tam popis všetkého ale napr také veci ako to stmievanie displeja pri zasvietení tam nebolo atď.
Jedine čo ešte neviem ako je, je zapojenie subwoofera. Lebo teraz to mám zapojené len normálne cez konektor ako origo rádio, ale su k tomu aj kable na výstup pre cinche ale len L+R predok zadok, teda 4 kánal. Sub tam osamote nie je. Dúfam, žeby to mohlo ísť keby repro pôjdu tak ako teraz cez konektor a sub by som napojil na cinchce k jednemu zo 4 kanálov. Len neviem či to pôjde kedže to má aj podľa popisu 4x45W a takto by to bolo už 5 kanálov, skratka či to nebude nejako vylučovať navzájom. Na druhú stranu je zaujímavé, že pri nastavení equalizéru je na výber treb., mid., bas., sub., teda aj subwoofer a ten ked menim hore dole tak sa nekoná žiadna zmena.