... všetko o BMW ...

Mali by ta dat ako vzorovy pribeh
 Mali by ta dat ako vzorovy pribeh 
//MPower napísal:Ukaskova starostlivost , ako sa ma starat o autoMali by ta dat ako vzorovy pribeh
 Dlho som nepísal ako sa máš?
 Dlho som nepísal ako sa máš? Nebolo ani kedy písať bol som tak štyri dni doma do mesiaca.Teraz mam týždeň voľna tak ak chceš môžeme kdesi na kafe skočiť.Inač sa mam celkom fajn
  Nebolo ani kedy písať bol som tak štyri dni doma do mesiaca.Teraz mam týždeň voľna tak ak chceš môžeme kdesi na kafe skočiť.Inač sa mam celkom fajn   Len už aby ta zima išla kadelachjšie.A ty ako zimuješ?
  Len už aby ta zima išla kadelachjšie.A ty ako zimuješ?  

Cez jeseň som bol na STK v KNM,kde mi zle odpísali budíky a dali mi tam o stovku viac km,tak zas budem jeden z tých čo pretáčaju ,keby som náhodou auto predával :)
 Cez jeseň som bol na STK v KNM,kde mi zle odpísali budíky a dali mi tam o stovku viac km,tak zas budem jeden z tých čo pretáčaju ,keby som náhodou auto predával :)  Teraz ich mám biele a chcem ich dať na žlto,lebo biele mi tam nepasujú.Biele idú skôr k novším modelom.Na foto je to blbo,v skutočnosti to menej svieti a tak mi to vyhovuje na denne svietenie to nepouživam.
 Teraz ich mám biele a chcem ich dať na žlto,lebo biele mi tam nepasujú.Biele idú skôr k novším modelom.Na foto je to blbo,v skutočnosti to menej svieti a tak mi to vyhovuje na denne svietenie to nepouživam.

Tak skúšam tretí pokus,dúfam  že sa už trafia aby som to vymenil,aj s brzdovou kvapalinou.
  Tak skúšam tretí pokus,dúfam  že sa už trafia aby som to vymenil,aj s brzdovou kvapalinou.

Típek nedobrzdil a výsledok vidno na fotkách.Auto už je v servise.Mechanik mi povedal že poisťovák to spravi na totalku.Nemám šajnu či sa to za tu cenu spraví,a ak nie budem musieť doplatiť.Chcel som zadný nárazník meniť za M-packet,ale takto komplikovane som to nemyslel :) Je aj s eletrikou čosi lebo mi vyplo radio ani nesvieti,a neukazuje blinkre,dialkove na palubovke ale svietia.
  Típek nedobrzdil a výsledok vidno na fotkách.Auto už je v servise.Mechanik mi povedal že poisťovák to spravi na totalku.Nemám šajnu či sa to za tu cenu spraví,a ak nie budem musieť doplatiť.Chcel som zadný nárazník meniť za M-packet,ale takto komplikovane som to nemyslel :) Je aj s eletrikou čosi lebo mi vyplo radio ani nesvieti,a neukazuje blinkre,dialkove na palubovke ale svietia. 
											 Takže hlavu hore, možno to nebude také zlé.
  Takže hlavu hore, možno to nebude také zlé.