Dnes som na zadok prezul nove gumy Sport Maxx RT 235/45/17.
Konečne to drží ako prilepené na ceste ešte uvidím na mokru.Pred tým som mal Wanli čo som kúpil z diskami,na mokru nula bodov a na suchu tak isto,vrcholne neodporučam.Do konca ani keď som zagumoval ani nedýmili ani pasy neostavali proste tvrda guma ako skala a to mali ešte 4mm.Čo sa o nových nedá ani povedať,dym na bielo a aj pasy sú

Brzdy s ložiskami som vymenil aj abs senzori.Len teraz mi furt svieti ABS a platničky.To budem musieť asi na diagnostiku,či sa to dá aj inak resetnuť alebo čo ?
Chcel som vymeniť aj tesnenia na brzdách,tesnenia som vyhodil a zistil že prachovky mi nepasujú,tak jazdím bez nich.Dnes mi doniesli ďalšie a zas iné

Tak skúšam tretí pokus,dúfam že sa už trafia aby som to vymenil,aj s brzdovou kvapalinou.
KN filter som nahodil,že by som pocítil nejakú zmenu nemôžem povedať,na budúci raz idem do papierových filtrov.
Zistil som čo mi vo volante puka/praska nie vždy iba raz za čas.Je to na diele číslo 1. ten spodný kĺb,takže na budúce budem musieť vymeniť.Tým pádom sa chcem opýtať,či sa to dá vymeniť jednoducho,čo všetko treba rozobrať a tak