... všetko o BMW ...
elegant047 napísal:Súcitim s tebou, poznám to až moc dôverne, pred mesiacom bola moja 530i rozbitá, ale mne na dialnici skrížilo auto cestu v pomalej rýchlosti.
To s tou elektrikou bude kvoli rozvodom, ktoré máš v tom rohu. Tam máš hlavné poistky a baterku. Inak moje tiež pri prijme do servisu napísali ako totálku a bola z toho oprava za 60.000 czkTakže hlavu hore, možno to nebude také zlé.

Tak teraz si mi dal.Ja to nerobím dal som to ku nám šikovnému klampiarovi.Ja sa tomu nerozumiem tak sa do toho nestarám.Povedal že to bude také ako predtým.A to je hlavné.Fotky mi len kamarát poslal.Akurát viem že si dal poslať celu štvrtinu auta a odtiaľ že si zoberie čo bude potrebovať.
  Tak teraz si mi dal.Ja to nerobím dal som to ku nám šikovnému klampiarovi.Ja sa tomu nerozumiem tak sa do toho nestarám.Povedal že to bude také ako predtým.A to je hlavné.Fotky mi len kamarát poslal.Akurát viem že si dal poslať celu štvrtinu auta a odtiaľ že si zoberie čo bude potrebovať.
 Lebo ja som auto už mesiac nevidel sa na diely čakalo dlho.
 Lebo ja som auto už mesiac nevidel sa na diely čakalo dlho. Lebo chcel som napísať príspevok a som si nejak nevšimol že to píšem do tvojho príspevku
 Lebo chcel som napísať príspevok a som si nejak nevšimol že to píšem do tvojho príspevku   A keď som dal odoslať tak kukam jak puk a bolo to pod tvojím menom tento príspevok
  A keď som dal odoslať tak kukam jak puk a bolo to pod tvojím menom tento príspevok   

super kúpa.
 super kúpa. 
											 pokiaľ to ten chlapík spravi ako má žiaden problém v tom nevidim my sme mali tiež na jednej prevádzku štvrtku a úplná pohoda
  pokiaľ to ten chlapík spravi ako má žiaden problém v tom nevidim my sme mali tiež na jednej prevádzku štvrtku a úplná pohoda   

super vyber... snad sa ti bude zvuk pacit...
  super vyber... snad sa ti bude zvuk pacit...