... všetko o BMW ...

vlastne auto cele je brutalne pekne
 vlastne auto cele je brutalne pekne  
 A to asi všetko.
 A to asi všetko.  
 Máš to veľmi pekné
  Máš to veľmi pekné   skoro rovnaké ako moje len ja mam 530d s fabrickým M packetom ale tie podblatníky aj ten nádherný lak ti závidím keby aj môj tak vyzeral. Na jar idem dať striekať kapotu a skúsim dať aj preleštiť lak dúfam že to bude lepšie.
 skoro rovnaké ako moje len ja mam 530d s fabrickým M packetom ale tie podblatníky aj ten nádherný lak ti závidím keby aj môj tak vyzeral. Na jar idem dať striekať kapotu a skúsim dať aj preleštiť lak dúfam že to bude lepšie. 

](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) .A na druhy deň zas lišty z predného nárazníka.
 .A na druhy deň zas lišty z predného nárazníka.  

Ravage napísal:Bol som vo Viedni a behom dvoch dni mi ukradli lišty + znak.Znak na kapote mi vymenili za zlomený a bez farby.A na druhy deň zas lišty z predného nárazníka.

Nový znak mam už doma orig. za 27eur,ešte musím lišty zohnať.Asi to všetko nahodím až po dvoch mesiacov keď už nebudem vo Viedni robiť.
 . Dúfam, že prídeš v sobotu?
 . Dúfam, že prídeš v sobotu? ,ale možno sa to zmení.Ak budem doma tak isto prídem.
  ,ale možno sa to zmení.Ak budem doma tak isto prídem. tak som sa rozhodol že keď to budem mať všetko dole tak vymením aj tlmiče.V sobotu sme to rozobrali a zistil som že mi poslali iné pružiny takže dúfam že do stredy budem mať tie správne. Zistili sme že aj horne ramena to majú za sebou takže som objednal aj horne aj dolné ramená,tyčky stabilizatora.Dám tu aj zopár foto,ostatne až keď bude auto hotové momentálne je na zdviháku
 tak som sa rozhodol že keď to budem mať všetko dole tak vymením aj tlmiče.V sobotu sme to rozobrali a zistil som že mi poslali iné pružiny takže dúfam že do stredy budem mať tie správne. Zistili sme že aj horne ramena to majú za sebou takže som objednal aj horne aj dolné ramená,tyčky stabilizatora.Dám tu aj zopár foto,ostatne až keď bude auto hotové momentálne je na zdviháku