... všetko o BMW ...
maniaczv napísal:asi chces kupit origo kotuce dopredu, ale keby sa Ti chcelo trochu upgradnut - ja som dal dopredu kotuce a brzdice z e46 330i a tie su vacsie ako e36 M3 kotuce...auto zatial vrciteraz este tlmice volake lowcost poriesit a aspon predne kotuce a snaad to prejde STK / EK dufam modlim sa .
PS: neviete jak by som dal dole najucinejsie folie ?![]()
Fuxxo napísal:ten ducktail je mega :-) to sa mi velice lubi.. a stelovak je co za znacku, ked lacak? :-O nevyzera az tak lacno
pistacik11 napísal:Maxspeeding je dobra sračka podvozok, nevydrží ani 10000tis km. Mal som ho na m3, a išiel veľmi rýchlo do výslužby. Uloženia tak isto nepoužiješ na iné tlmiče, iba žeby si tam dal nejakú vložku :)
Ale to je asi najmenší problém. Hlavný vidím v tom, že ten podvozok nepracuje správne, na každej nerovnosti odskakuje zadok. Proste niekde sa tá nízka cena musí prejaviť. Raz stačilo a už fakt, že nikdy viac.
Osobne ak stelovak tak kW alebo ST, rovnaká fabrika, rozdiel je len v materiáli použitom na tele tlmiča, a je to neporovnateľne lepšie. Auto je omnoho stabilnejšie a ovládateľnejšie.