tu sa rysuje dalsi update mensi :-) vcera som mal tu cest a navstivil som korada v jeho doupěti, super konverzacia, vsetko tip top, akurat skoda ze tam nebola ani jedna sedmica
kazdopadne zobral som si z jeho X5 mechanizmus stieracov aj s motorcekom so vsetkym, kedze ten moj sice isiel, ale vydaval take zvuky ze dovi, dlho by uz asi nesiel :-)
dnes som sa k tomu dostal, este som rozobral tu cast kde je pohon, a dal som tam troska vazeliny, lebo jej tam nebolo moc, ale uz ked som to rozobral, tak som videl ze to je v ovela lepsom stave jak to moje, lebo tam asi natieklo a nieco sa tam posralo, aj ked to na oko nebolo az tak vidiet.
kazdopadne ked uz som to mal rozhodene vsetko, tak som rovno vytiahol aj karcherovcov, takze sa vysavalo, fukalo, a parilo
zacalo to kapotou, kedze samozrejme z toho vsetko tecie na motor..
ked uz som to mal vsetko rozhodene tak by bola kokocina to neupratat aj okolo okna a v utrobach..
nejake plasty
potom som to uz poskladal cele, a islo sa na zvysok motora + trocha konzervantu
no a samozrejme ked som tam mal pristup tak som hodil novy kabinovy filter, a tiez som objednal nove ramienka stieracov, kedze moje neboli v najlepsom stave a z vrakacu to riesit nebudem taketo nieco..
a ako bonus, kedze buduci tyzden uz musim ist s autom na TK, tak som strhol aj folie, kedze od nich nemam ziadny papier ani nic.. nastastie to bolo par minut, aj ked to lepidlo dat dolu zo skiel bude smakovica velmi silna

ale hned to auto ozilo..