tak dnes celkom fajnovy den sa zadaril, dalsi posun na aute :-)
rano mi kamos vola ze pridi prezut ked mozes, povodne som mal ist az po stk, ale nastastie to dopadlo takto, lebo ked vyzuli zadky, tak som zistil ze to bolo len tak tak:
takze isli funglovky nove zimne fajnove cinske chrumkave
no a potom sa islo na STK, emisna sa robila iba administrativna, kedze je v septembri robena, takze secko ok, na TK som bol zvedavy.. kazdopadne vobec ziadny problem s nicim (a nemam znamosti ani nic take), akurat jedna vec, rucna nechytala nejak zasadne dobre

ale to sa dosteluje. inak som bol velice prekvapkany, ze jak to auto vyzera zo spodu.. pruziny vyzerali jak nove, tlmice urcite nove, motor suchy, prevodovka sucha, diferak, kardan, vsetko ok, bez hrdze :-O necakal som, prvykrat som videl auto zdola odkedy ho mam, takze prijemne prekvapenie..
nevsimat si spinu, lebo som s tym bol minuly tyzden trocha na poli a tak trocha bolo dost naprsane
takze mame tk/ek vystaranu na 2 roky, mohol som ist vysmiaty na mycku
plus som este zabudol, pred par tyzdnami ked mi prisli diely od rundera, tak som prehodil zadne ramienko stieraca, este musim zohnat krytku nanho..
a chybali mi dva cupliky v naslapoch prahovych a strasne ma to iritovalo, tak som objednal nove :-)
zajtra ked sa podari, tak pokracujeme :-)