slavo: no veru, dobry odhad

z blizka este len bude, ale neni to vobec zle aj teraz :-)
bobor: jednoznacne ano, nemam rad folie na oknach, nemam od nich ani karticku a zadna je skoro fujva komplet roztrhnuta, takze to pojde dole hned jak si najdem cas..
kedze auto je od utorka uz uplne moje, tak konecne som mohol zacat riesit aj jemnu udrzbu, a vec ktora to potrebovala najviac boli zadne lampy, kedze som nemal vzadu brzdy, len tretie brzdove, tak to bolo dost blbe na tom aj jazdit..
velka vdaka crumarovi z bimmer.sk ktory opat nevahal a expresne dodal objednavku, takze vcera prisiel balik:
stierace som nahodil, tym sa musim este povenovat lebo servo vydava zaujimavy zvuk ked su zapnute, plus aj s novymi to vynechava taky okruhly kus skoro pred soferom cestou naspat, neviem cim to je, ci to celne sklo ma nejaku preliacinu alebo co

mozno maju slaby pritlak tie ramienka, neviem..
kazdopadne na svetla som sa najviac tesil, ze konecne bude hadam vsetko fungovat, a hlavne troska to omladne cele.. :-O
takze before:
after
prekuklo to krasne, a dokonca ani netrebalo nic resetovat, vo svetlach aj ziarovky boli namontovane, takze tip top vsetko jak ma byt, maximalna spokojnost :-O konecne svietime
no a po doliati kvapaliny ostrekovacov, mi ostal uz len airbag svietit, to sa doriesi a mozem ist na TK..
vanicka v kufri je tiez pekny bonus, kvalitka a sedi paradne, takze peso bude mat tiez radost
uvidime jak to pojde, cez vikend by som chcel vymontovat predne svetla, radio, a volant s manzetami, a poslat to vsetko na "repas"
na volanty nemate niekoho kto vie dorobit bicepsy a. spravit troska hrubsi veniec? :-O