... všetko o BMW ...
jozko2828 napísal:super... tak ak to bude aktuálne určite sa ozvem... lebo tie disky sa mi veľmi páčia... a myslím, že 18tky by mi asi dreli o blatníky keď by som to pustil dole... na tvojom sedane vyzerajú dosť dobre...![]()
... a aké plánuješ dať namiesto týchto???
jozko2828 napísal:ok... Fuxxo dám si povedať... 18tky mi odporúčali viacerí aj mimo fóra a tiež si myslím, že napriek gumám a cene to bude lepšie... ale tak ako som písal vyššie riešiť to budem až neskôr, kedže aktuálne idem riešiť predné sklo a lištu, ktorú mám popraskanú... a v júly by som chcel zobrať ten m-kový nárazník od Mr.S (ak ho ešte bude mať) a doriešiť smerovky číre a angel eyes... potom sa chcem zamerať trocha na interiér a šetriť na športový podvozok, kolesá a športové sedačky... (čo budú asi najväčšie výdavky)...
Inak by ma zaujímal Váš názor na takto upravený compact...
Fuxxo napísal:to s tymi cenami su picoviny, nechapem naco ti ludia tlacia take veci do hlavy.. ja som kupil moje gumy s velmi veeelmi nestandardnymi rozmermi jazdenky za 200€ na cele auto..
keby som chcel nove, tak ma to vyjde 320€, takze to su fakt vymyslene picoviny ze 18" su drahe a podobne.. tak isto elektrony dnes kupis za par supov, ceny sa vyrovnaju 17kam, takze toto vobec netreba riesit.. a ked to mas aj zapisane, tak budes mat pokoj, o to menej starosti..
a predok kupecka, nevyzera to zle, ale ja by som sa na to urcite vysral, lebo je to zbytocna strata penazi, compact ma pekny predok, ked ma angeleyes, a mpaket naraznik, tak to vyzera velmi agresivne a super.. takze toho sa drz a bude to urcite parada :-)
jozko2828 napísal:no ja sa ho nechystám zatiaľ upravovať... takto... aj keď nevyzerá zle... ale rezať kapotu, dávať svetlá a neviem čo ešte.. to by bolo dosť na moju peňažku a ani neviem ako je to s legálnosťou... ja som len chcel vedieť názory... kedže viacerí BMW compact moc "nemusia"...