... všetko o BMW ...
jozko2828 napísal:super... tak ak to bude aktuálne určite sa ozvem... lebo tie disky sa mi veľmi páčia... a myslím, že 18tky by mi asi dreli o blatníky keď by som to pustil dole... na tvojom sedane vyzerajú dosť dobre...![]()
... a aké plánuješ dať namiesto týchto???
alebo to bude od denného svietenia lebo tam mám ledky ako denné svietenie, ktoré plánujem vymeniť za angel eyes, keď budú lováše... )... každopádne máš compacta ako ja takže svetlá vrele odporúčam ja som bral od www.angeleyes.sk... síce som na ne čakal mesiac ale vyplatilo sa ... nikde lacnejšie som nenašiel... (ak teda nechceš tie zadymené...)... 
) a doriešiť smerovky číre a angel eyes... potom sa chcem zamerať trocha na interiér a šetriť na športový podvozok, kolesá a športové sedačky... (čo budú asi najväčšie výdavky)...jozko2828 napísal:ok... Fuxxo dám si povedať... 18tky mi odporúčali viacerí aj mimo fóra a tiež si myslím, že napriek gumám a cene to bude lepšie... ale tak ako som písal vyššie riešiť to budem až neskôr, kedže aktuálne idem riešiť predné sklo a lištu, ktorú mám popraskanú... a v júly by som chcel zobrať ten m-kový nárazník od Mr.S (ak ho ešte bude mať) a doriešiť smerovky číre a angel eyes... potom sa chcem zamerať trocha na interiér a šetriť na športový podvozok, kolesá a športové sedačky... (čo budú asi najväčšie výdavky)...
Inak by ma zaujímal Váš názor na takto upravený compact...
Fuxxo napísal:to s tymi cenami su picoviny, nechapem naco ti ludia tlacia take veci do hlavy.. ja som kupil moje gumy s velmi veeelmi nestandardnymi rozmermi jazdenky za 200€ na cele auto..
keby som chcel nove, tak ma to vyjde 320€, takze to su fakt vymyslene picoviny ze 18" su drahe a podobne.. tak isto elektrony dnes kupis za par supov, ceny sa vyrovnaju 17kam, takze toto vobec netreba riesit.. a ked to mas aj zapisane, tak budes mat pokoj, o to menej starosti..
a predok kupecka, nevyzera to zle, ale ja by som sa na to urcite vysral, lebo je to zbytocna strata penazi, compact ma pekny predok, ked ma angeleyes, a mpaket naraznik, tak to vyzera velmi agresivne a super.. takze toho sa drz a bude to urcite parada :-)
jozko2828 napísal:no ja sa ho nechystám zatiaľ upravovať... takto... aj keď nevyzerá zle... ale rezať kapotu, dávať svetlá a neviem čo ešte.. to by bolo dosť na moju peňažku a ani neviem ako je to s legálnosťou... ja som len chcel vedieť názory... kedže viacerí BMW compact moc "nemusia"...