No poviem ti, že ani nie... lebo keď som sa na to pozeral... tak na nete je to v podstate nezohnateľné - (ebay, allegro a rôzne e-shopy to ani nemali...

) ... keď som volal dealerovi - renocar.cz... tak mi tam milá pani poslala komplet katalóg pre BMW Compact, že čo všetko AC Schnitzer ešte pre Compact robí a tento spoiler a pár ďalších vecí tam chýbalo... (inak ak pošleš e-mail cez pm tak môžem ti to poslať, mám to v PDFku... a tie ceny tam nie sú také hrôzostrašné... ako som pôvodne čakal

) a keď som s ňou komunikoval tak mi povedala, že AC Schnitzer už tieto komponenty nevyrába... a predajca z Bobostylingu mi povedal, že jemu sa dostal do rúk náhodou jeden tento diel, a že on sám si robí bawora do AC Schnitzer a povedal, že vie zohnať aj nový diel z rôznych kanálov ale nový spoiler by stál 560,- ečok...

čo som zase ja si povedal, že to je trocha veľa (za to mám pomaly komplet mkový bodykit)... a je pravda, že mňa osobne až tak m-packet neberie (asi som divný

, skôr sa mi veľmi páči Hartge, Ac Schitzer, Hamann, Breyton a pod. a z M-ka len Aerodynamik packet I) tak si nemyslím, že suma sumárum: že oficiálne nezohnateľný diel, ktorý máš za 200 ečok a máš vybavený predok na aute /bez lipa a ďalších vecí/ je až taký drahý...

... je pravda, že ho musím dať nastriekať (čo bude ďalšia pálka) ale to by som musel aj s nárazníkom...
Čiže dnes som doriešil, nárazník, predné "torpédo" pod stierače, a stierače BOSCH takže na chvíľu si dám pauzu a idem šetriť na ďalšie veci... (a musím dať priestor aj frajerke lebo už prská

) ... ten môj predok chcem riešiť asi takto ...