... všetko o BMW ...
vďaka - Bobostylingu... fakt spokojnosť... maximálna ... :) ... zajtra hodím foto... :) 
čo som zase ja si povedal, že to je trocha veľa (za to mám pomaly komplet mkový bodykit)... a je pravda, že mňa osobne až tak m-packet neberie (asi som divný
, skôr sa mi veľmi páči Hartge, Ac Schitzer, Hamann, Breyton a pod. a z M-ka len Aerodynamik packet I) tak si nemyslím, že suma sumárum: že oficiálne nezohnateľný diel, ktorý máš za 200 ečok a máš vybavený predok na aute /bez lipa a ďalších vecí/ je až taký drahý...
... je pravda, že ho musím dať nastriekať (čo bude ďalšia pálka) ale to by som musel aj s nárazníkom...
) ... ten môj predok chcem riešiť asi takto ...
jozko2828 napísal:rád by som prišiel ... ale ja som z BA a sem tam chodím do Šurian a do Nových Zámkov... takže raz možno...... snažím sa ho dať dokopy aj keď je pravda, že tie najväčšie pálky ma ešte len čakajú tak postupne šetrím.. (kolesá, podvozok, výfuk, športové sedačky)... také "blbosti" ako smerovky, angel eyes, interierové doplnky kupujem priebežne a podľa aktuálneho stavu peňaženky...
a som už viackrát poučený, že lacné veci vyzerajú lacno a majú aj takú výdrž... čo chystáš ty najbližšie???
ked uz mas rodinu tak sa to musi vsetko pekne podelit aj auto aj rodinka
)... ten plast mám priamo z Bawarie... musel som ho vymeniť lebo sa už odlupoval... nebol drahý - 42,- eur
(čakal som o dosť viac)... prečo chceš bielu strechu keď tak skús skôr karbón ... či?... (inak mohol by si hodiť nejakú fotku ako by si asi chcel aby vyzeral tvoj bawor)...
... potom hodím aj pár baworov len pre inšpiráciu... tak som zvedavý na komenty... :)
... aeropacket som zavrhol kvôli cene (predok, zadok, bok...)... Hartge je nezohnateľné.... 
... nebudem to komplikovať... a páčia sa mi aj jeho kolesá...BMW Doppelspeiche 71 ... šupol by som ich do čierna a nechal strieborný límec... :)... inak ak by si to spravil tak ako ten chalan tak by to bola bomba... :) biele kolesá, biela strecha a bolo by to mňam...