... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21
bmwtt.sk

Užívateľov profilový obrázok
jozko2828
Autor témy
Auto: BMW E46 Coupe
Kraj: Bratislavský

Re: [E46 316ti Compact] Ako začať so stylingom???

Piatok, 4. Mája 2012, 05:58

Kto Compact nemusí nech sa nekukáááááá.. :wink: . lebo z neho tú krásu vykuká :D :D :D :D[/quote]

\:D/ \:D/ \:D/ \:D/ :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

tak tak.... :)
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

kiwic
Auto: e87 130i
Kraj: Prešovský

Piatok, 4. Mája 2012, 20:46

Ale keby bol v Compacte motor z M3 kazdy by slintal :twisted: aj vsetci Anti-compactaci ](*,)
E87 130i
VW Lupo 3L 66kw

ex E36 318tds Touring
ex E36 325ti Compact
ex E36 316i Compact

Inst: @michael_tschesak

jozko2828
Autor témy

Sobota, 5. Mája 2012, 12:34

Nádrž zadného ostrekovača aj s čerpadlom vybratá... :) a nálepky "rival car" sú dole... :D... v utorok vyčistíme disky ... :-"
H&R Cup kit and sway bars / Strongflex red and Powerflex / ALPINA rims / Brakes Zimmermann Sport / Custom Strut Bars ALPINA / JaFer Exhaust System / ALPINA packet / Individual Wood Trim / Diff 3.73:1

Baworacik
Auto: BMW e46Compact 325ti
Kraj: Nitriansky

Nedeľa, 6. Mája 2012, 23:10

jozko2828 napísal:
Nádrž zadného ostrekovača aj s čerpadlom vybratá... :) a nálepky "rival car" sú dole... :D... v utorok vyčistíme disky ... :-"

ako sa vytahovala ta nadrzka zo zadu na pič...u či? aj ja ju musim vydrbat zbytocne tam je.... :D

jozko2828
Autor témy

Pondelok, 7. Mája 2012, 06:03

išla v pohode... ale ak to chceš urobiť tak neurob jednu chybu akú som spravil ja... ](*,) ... najprv si musíš odmontovať tú umelohmotnú lištu na kufri (pozor na všetky skrutky aby si niečo neodtrhol)... potom dáš dole pravé očalúnenie (v podstate ho dáš len trochu nabok)... Potom musíš rozpojiť elektrický konektor k motorčeku ale nesmieš ten motorček vybrať (ja som to spravil a voda sa mi porozlievala... ](*,) )... takže radšej odmontuj nádržku (sú to tri skrutky)...a vyber to celé a až potom vyber motorček (hadicu odpojíš predtým jednduchým vytiahnutím)... potom vezmeš a vytiahneš motorček tým, že vytiahneš prívodnú hadičku... poutieraš do sucha ak si niečo rozlial a dáš všetko ostatné naspäť... (ja som ten kúsok gumovej hadice /také gumené "koleno"/ nedával dole lebo by som to asi musel vytrhnúť/... Zvyšok potom zmontuješ a si vybavený... a auto máš asi tak o 300 gramov ľahšie takže by ti to mohlo pridať možno tak 100 až 150 koní... :mrgreen: ... (robím si srandu ale ak nemáš stierač vzadu tak to daj preč je to zbytočné voziť, a tiež si vyber a motorček zadného stierača ten je o niečo ťažší... :wink: )... robota cca. na hoďku.... a fakt nezabudni na nejakú handru ak by si porozlieval vodu... :)

Baworacik

Pondelok, 7. Mája 2012, 09:01

o.ki dakujem.. zadny stierac som uz dal dole pred nedavnom aj s motorcekom komplet som to odstranil trvalo mi to asi 30min :D :D :D to je v pohode roboticka. neska dam dole tu nadrzku a budem mat pokoj..... co si tam dal do tej diery kde bol stierac? ja som si dal vyrobit zaslepku zo silonu a dal som ju do farby auta

jozko2828
Autor témy

Pondelok, 7. Mája 2012, 09:22

ja tam mám takú záslepku... tú mi zohnal kamoš čo mi pomáha servisovať auto a dorába mi kadejaké veci ak potrebujem (do niečoho sa púšťam sám a do niečoho s ním... :) ).(aj tebe by sa hodila, je čierna a nič by ti tam netrčalo :wink: ) ... skús sa povypytovať po autodieloch alebo aj po rôznych predajňach s takýmito drobnosťami, šupneš to tam a budeš mať pokoj a nemusíš dávať silikón... (inak dobre ju vidieť na fotke kde mám nové svetlá... ) tak držím palec - pohraj sa s tým... :thumbup:
Ja teraz aktuálne rozmýšľam nad tým čo tam ďalej dávať... či angel eyes s denným svietením alebo meniť smerovky za chrómové alebo sa pustiť do niečoho iného lebo pomenil by som kopec vecí len lováše nie sú... :^o :(

Baworacik

Pondelok, 7. Mája 2012, 13:20

no ja tam mam peknu zaslepku zo silonu spravenu a streknutu do farby auta... :) akurat sa idem drbkat s tou nadrzkou... smerovky chromove co je viem mne sa to osobne neluby ale to je ne tebe. ja som akurat v sobotu daval robit smerovky do ciernej folie a mne sa to luby takto... :)

jozko2828
Autor témy

Pondelok, 7. Mája 2012, 13:56

no oni nie sú chrómové ale normálne len nemajú tú oranžovú žiarovku... jasné, že ty to dávaš do tmavej lebo máš čierne auto... ja mám tmavo modré ... čiže to kombinujem... svetlá chcem čiste biele bez náznaku oranžovej (jedine červená môže byť... ) a zvyšok ladím do športova... najbližšie chystám m-paketový nárazník a bočné lišty... do nárazníka chcem hliníkovú čiernu mriežku a pod neho buď čierne lipo alebo niečo na ten štýl... :)... a potom sa chcem pustiť aj do interieru... chcem vyčistiť to pogumovanie, hodiť tam nejaké pedále, páku, ručnú brzdu, vyriešiť podsvietenie na modro /tá oranžová je otras/ a chcem dať určite športové sedačky lebo na starých mám už dosť zhumpľovaný poťah... takže na tento rok asi toľko... a na budúci chcem určite disky na letných gumách nové... a idem dole s podvozkom... (to bude určite viac stáť takže musím šetriť)... :roll:

inak dosť zaujímavá stránka... hlavne pre nás "compacťákov" tam majú dosť veľa dielov a za celkom rozumné ceny... :)

http://www.auto-ksport.cz/cz1--auto-ksport.html

Potom napíš či ti ostalo auto suché alebo si tiež porozlieval tak šikovne ako ja... :mrgreen:

Baworacik

Pondelok, 7. Mája 2012, 15:18

no mam to hotovo bolo to v pohode vsetko suché :wink: ....tu stranku co si mi poslal som akurat vcera nasiel aj ja a kukal som to dlho dlho maju tam dost dobrych veci..... s tym podsvietenim newiem mne sa luby to oranzove ale cervene je pekne ale modre do bmw neviem ci to dobre ukaze ale kazdemu sa paci nieco ine...tak ja chcem tiez komplet m-packet zadok predok prahy tak isto aj lipko pekne tam sadne lipko z leona jeden chalan to tam mal bolo to moc pekne....

jozko2828
Autor témy

Utorok, 8. Mája 2012, 18:03

Tak dnes zmizli "poslerdne znamky peugeota" z mojho auta... objednane stieracie listy bosch... a sobotu menime predne sklo... \:D/ A ak to vyjde tak tento mesiac budu aj predne smerovky a mozno aj angel eyes... uvidime podla prachov... [-o<

Baworacik

Utorok, 8. Mája 2012, 21:46

odkial chces objednavat AL na compacta aj ja by som chcel...

jozko2828
Autor témy

Utorok, 8. Mája 2012, 22:34

Myslim ze autotechnik.sk.... Je tam aj ponuka na denne svietenie... Aj ked chlapik mi povedal ze niekto si to na compacta objednal a potom to vracal lebo ze mu to nesedelo... Tak neviem... Ale tak vyskusam a uvidim... Nieco budem musiet vymysliet lebo mi furt proti iduce auta vyblikuju lebo ledky mam nizko... A popravde ani sa tam moc nehodia... :?

Baworacik

Utorok, 8. Mája 2012, 22:53

budem muset nieco aj ja vymislet stymi AE.... ppci to vypada na compacte.... :D

jozko2828
Autor témy

Streda, 9. Mája 2012, 11:16

no tak dnes som zistil, že sklo meniť nemusím... dá sa opraviť iba tá bodka... a diel, ktorý som potreboval sa volá "predné torpédo" a už je na ceste... \:D/ takže cez víkend zase meníme... a prihodím aj nejaké foto... chválabohu som ušetril nejaké euráče... [-o<

Inak rozmýšlam nad týmto... :-k m-paket sa tu rieši stále ale taký origo AC Schnitzer predný podnárazník by mohla byť iná pecka... :twisted: čo vy na to???

Inak AC Schnitzer ani Hartge už nárazníky a prahové lišty pre BMW E46 Compact nerobia a ani ich nemajú v ponuke pre rok 2012 čiže sa jedná už naozaj o ťažko zháňateľný materiál... :( (vyjadrenie viacerých dodávateľov.... :roll: )...
Prílohy
2002-AC-Schnitzer-ACS3-3Series-E46-Compact-front-side.jpg
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 21

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 23 neregistrovaných