... všetko o BMW ...
spider207 napísal:staci zadat do googlu "detailing" a vypadne vam vela veci ohladom tejto "zabavky".. Duplo ma pravdu, za taketo nieco kludne 200€ a 2-3 dni casu.. da sa spravit takmer nemozne, odporucam pozriet stranky Mateja Vepreka, to je asi najvacsi macher v CSR momentalne... na SVK by som odporucil napr Janciho Velasa (je vo Zvolene), s nim som bol aj osobne a je to velmi rozhladeny clovek co sa tyka lestenia a brusenia.. uz s nim dohadujem mojho tatosa :) a takisto uz mam vybrane nejake produkty, ale pojdem aj po inych znackach, nie len AutoGlym.. ale to je kazdeho osobna vec akou cestou pojde, ak napr Duplo nema vyhrady voci AG tak je jasne, ze nema dovod menit a zbytocne experimentovat..
poblitto napísal:nazdis. daju sa nejakym pripravkom od autoglymu osetrit poskrabane kozenne sedadla? nieco co by skriabance farebne priblizilo sedadlu... seda farba
Deadlock napísal:Nemohol som si nevšimnúť, že Z-tko púšťaš ďalej http://www.sportovnivozy.cz/24577-bmw-z ... bratislava Dlho sa u teba nezohrialoNový majiteľ bude určite veľmi spokoný, keď si ho tak fajne zrenovoval.
Duplo napísal:
Veru tak, Zko pustam dalej. Dvakrat sa ma to auto pokusilo zabit a to hadam aj staci![]()
Ale nie, dalsie projekty cakaju, s tymto autom uz nemam co dalej a nudi ma.