... všetko o BMW ...
Dogg88 napísal:Dobre som radšej tichoO duši v aute radšej nepíš. Sú veci, ktoré si na tomto klube môžeš len myslieť, ale nepublikovať ich, lebo ťa klub majiteľov AEZ kolies zotrie
Majkyxx napísal:Tiež som rad že som išiel do niečoho takéhoto , chcel som niečo dobové ale , sekery som už mal , styling 37 má kamarát tak jedine mi to padlo na mk1 motosport , dokonca som ich vychytal za parádnu cenu na to ze to je dvojrozmer :)Majkyxx:Páči sa mi že na to nepacnes nejaku kolotocarinu ale dobové kola ... big up
Zarrick napísal:To je dobrý nápad ... len budem musieť pátrať kto ich má .. Diky za raduAk by sa ti nepodarilo zohnať origo krytky, skús ich dať u niekoho vytlačiť. Videl som naživo vytlačené krytky Styling 5 a vizuálne úplná peckaČo do trvácnosti netuším, závisí od použitého materiálu, ale lepšie jak bez
2RBA napísal:Dikyvelmi pekne kolesa :)
Cosmo napísal:Veď , plánujem niečo o nej aj napísať aj nafotiť ju ale nemôžem si na to nejako nájsť časDaj viac foto 34ky, v toto skarede pocasie sa treba potesit na dusi :)
Cosmo napísal:Daj viac foto 34ky, v toto skarede pocasie sa treba potesit na dusi :)
Wojto napísal:...
Nemá niekto tieto krytky ? Kúpim...
Milosss napísal:Zijem jasne :) stale verny znacke potichu sledujem forum a cakam na v poradi tretiu 34ku ktoru osedlam :) a tato sa mi velmi paci, este je jedna 535i v Hlohovci ale v automate...a Wojto mi ju nechce ani predat ani vymenit za X5 😂😂bože ty ešte žiješ?
Dogg88 napísal:Jasne , ak niečo nájdem ozvem saAk by si zohnal viac, alebo zistis kto ich vyraba, daj mi prosim vediet. Tiez potrebujem jednu sadu
heroe napísal:Ďakujem za objasnenie :)Ked mas prepinac na nastavovanie zrkadiel prepnuty na spolujazdcove zrkadlo tak sa pri spiatocke sklopi. Tempomat samozrejme na 5ke funguje, na vsetkych stupnoch. Teda na 1tke neviem....