... všetko o BMW ...
Hugino napísal:BL-057SO?fú, to máš štastie, lebo extrémne draho ju vtedy predal, resp. kupec ponúkol šialenú sumu. A motor už dodýchaval, dymilo to ako prasa, kompresia nič moc a takéto srandy...
speedfred napísal:To si kúpil ďalšiu e34 ? A V8 ? A z PL ?
Hugino napísal:7k ? To bola 530 v manuali ? Pfff chlap zarobilOficiálne nebola, kamoš si ju vtedy doviezol pre seba a ten chalan ho neskutočne prosil, aby mu ju predal.....myslím, že 7k mu dal za ňu a motor zrelý na generálku....to zistil až potom
Hugino napísal:Aspon ma o dovod viac dat tam M60B40Wojto jop, normálna 530i V8 v manuáli... Síce kasňa bola zdravá, ale motor pred smrťou, už keď som sa natom prvý raz viezol, tak som hovoril, že 160kw to nemá ani omylom, úplne mŕtve to bolo
Wojto napísal:Hodnoty z KO![]()
Majkyxx napísal:Tak , nieje to ziadna výhra ale je tam cítiť že to má tých tých koni naviacM60b30 nieje znovu až taká mŕtva , len ide v otáčkach ale dá sa na tom zajazdiť :) sám mám jednu
Tridsatstvorka má niečo do seba
Dogg88 napísal:Áno má. Tiež som mal jednu e34 M60B30 a to auto je skôr obpocite a zvuku V8 než o lámaní rýchlostných rekordov. 90% starých áut je o pocitoch
minco napísal:Áno , nedávno sme ju doviezliNo veru paráda :) Si teraz doviezol?