... všetko o BMW ...
tvaroh napísal:myslíš že Mexičania šoférujú zo zadných sedačiek ?
Ja som dnes siel 640gt a ta mala zadne elektricke.
Miesta jak v sedme. Byt mexicanom tak lutujem
tvaroh napísal:V 6er som samozrejme sedel v showroome a takisto som mal aj jednu predvádzačku požičanú a vozil som sa v nej. Ale neľutujem že som vybral G31 a už vôbec nie po tom čo som zažil v utorok.Ja som dnes siel 640gt a ta mala zadne elektricke.
Miesta jak v sedme. Byt mexicanom tak lutujem
tvaroh napísal:Ten event ani zďaleka nebol tajný. Bol spomenutý v nejakom štandardnom newsletteri, ktorý mi z času na čas príde mailom zo zákazníckeho servisu a zaregistrovať sa naň mohol hocikto.Chodte uz dofucka s tymi tajnymi eventaminaco chodim do bmw kupujem auta robim servis predlzujem zaruku a potom mna nikdy nepozvu
tvaroh napísal:X5 to ma musis si zaplatit komfortne sedacky.
mexican napísal:ja nechapem tieto parkoviska vobec naco ich takto stavaju a na ake auta ich robia.. ale je to dost bezne ze su takto spravene, uz len v zasranom avione v BA je to o hubu a vidiet to na tych uzasnych obrubnikoch 40cm vysokych ktore su tam uplne zbytocne, ale su cele odrbane od vsetkeho mozneho..V 6er som samozrejme sedel v showroome a takisto som mal aj jednu predvádzačku požičanú a vozil som sa v nej. Ale neľutujem že som vybral G31 a už vôbec nie po tom čo som zažil v utorok.
Prejazd cez Großglockner (spomínaný v mojom príbehu) som zavŕšil krátkou zastávkou v Heiligenblut-e. Je tam jeden parkovací dom blízko centra dediny. Tak som do neho veľmi ľahkovážne vliezol netušiac čo ma čaká dnu. Zaparkoval som bez väčších problémov na druhom podlaži od vrchu (P2). No poviem vám že také úzke zákruty a chodby ako tam som ešte nikde nezažil. Parkovisko je tam ale navrhnuté tak, že na výjazd von treba zliezť až dolu (na úroveň P6) kde je východ, takže prejazd jedným kritickým miestom som si musel zopakovať viac razy dookola po sebe. Stále hovorím o zázraku, že sa mi to podarilo prejsť tade bez toho aby som odrel buď nárazníky alebo niektorý z diskov. V tých úzkych zátačkách som sa tam hýbal vždy po pár cm, kedy som musel skontrolovať situáciu v zrkadlách, kamerách, trochu cúvnuť atď. Fakt úplne kokocki spravené. Nechcem si ani predstaviť ako by som sa tam krútil s autom ktoré je dlhšie o 15cm (a dlhší rázvor k tomu).
Ten event ani zďaleka nebol tajný. Bol spomenutý v nejakom štandardnom newsletteri, ktorý mi z času na čas príde mailom zo zákazníckeho servisu a zaregistrovať sa naň mohol hocikto.
tvaroh napísal:podla mna by si sa tam vedel este registrovat, to s tym tajnym eventom bol samozrejme for, nic tajne na nom nebolo :-) staci ked napises/zavolas do palacu ci kam si to chodil ze chces ist a urcite sa najde miesto, lebo nieje tam ziadna prezentacia ani nic, proste prides a pozries a ides domov. je to do nedele tusimX7 by ma zaujimalo vidiet kvoli velkosti. Je to jak GLS? Lebo dizajn za mna otrasny
Zato novu x5 by som kludne menil za moju f15. To polohovanie bolo v x5 vzdy za priplatok a sice mala
Mozno vsetko zrovna to nemusela mat. Vela nemeckych predvadzaciek ma mega vybavu a chybaju im zakladne blbosti. Neviem kto to konfiguruje