... všetko o BMW ...
pyranes napísal:A ake to mas tie hodinky?lebo jedine by som zavidel breitling black diamond :)
locarno napísal:Som zvedavý kam upragednes po tejto beštii kedže autá striedaš pomerne často.
blesk napísal:pretože ľudia čo jazdia škodovky majú zakódované v hlave, že ten čo jazdí BMW je zazobaný kkt. a ten čo jazdí hondu je mladá socka - preto sa neboja teraz s tebou rozprávať.info a fotky o M-kach nielen potesia ale aj zaujimaju. obe auta paradne a z urciteho pohladu su tie farby az prekvapivo blizko.
Mi nieco hovor o zavisti a M-ku...
Dokonca je to este tak, ze teraz ked mam Hondu dostavam ovle ovela viac pozitivnych reakcii okolia - ludia na pristavuju, chcu sa rozpravat, palce hore ukazuju..
Ked som mal M3 F80 ani pes nestekol (v dobrom smere). Uz mi to potvrdil iny clovek, ale ludia nedavaju k M-ku poozitivne reakcie, lebo sa ta boja...
tvaroh napísal:Po emkach ludia dostavaju rozum. Vid blesk, ja a dalsi
//MPower napísal:Tak blesk nebol s toho moc nadšený keď predával M3 myslím.
speedfred napísal:To bola moja oblubena vec. To je to co ta deli od beznej 335ičo si budeme vravieť , e46 je parádna ale súčasná M4 (aj M3) vypadá úžasne.
Po zvezeni v M3 mi ale celkom vadil ten "hrb" na prednej kapote,určite sa dá na to ale zvyknúť.