... všetko o BMW ...
Fuxxo napísal:
inak naco potrebujete synchronizovanie tych teplot? :-O ja som to nikdy nevyuzil, tusim na E63 to mam, ani neviem, ale ked, ako vpodstate skoro vzdy, idem so zenou, tak ona ma dokonca fukare zavrete, a na nohy jej ide 23-24 stupnov a mne ide 17 z klimy do fejsu..
PristineShip napísal:raz v zivote ked budes mat aj zenu, ktora fakt nema rada zimu, tak to pochopis a budes si kurva musiet na to zvyknutja osobne by som dual klimu ani neklikal keby sa dala objednat jednoznova - alebo potom pici rovno 3/4 zonovu, lebo aj neme decko vzadu by si urcite otvorilo papulu a zacalo picovat, ze mu je zima/teplo/sucho/vlhko/kokotno. Kedysi som tu nasiel nejake vlakno zabavne, kde ludia picovali co im najviac v aute prekaza od pasazierov, niekto pisal ked si posunu sedadlo a nie je zarovno s vodicovyum a nasteluju fukare, ktore potom geometricky necentruju na stred vesmiru. Mne nic nevadi, moze si kto chce co chce klikat v idrive a stelovat co chce, ale ked si niekto zmeni teplotu oproti mojej dopice o JEDEN STUPEN a ja pocujem ako to tam kurva huci a pritom to ma nulovy efekt tak by som vysadil pri krajnici aj scarlett johanson pripravenu zaradit rychlosti na mojej saltrpake.
a je to fakt otravne ked nemas sync, ja si takto v lete menim teplotu aj 4x behom 10km cesty do prace a sralo by ma robit to furt na 2x, u folcvakenu mam aspon moznost vypnut dual funkciu nafest, ked som jazdil na pezotoch tak ma islo z toho jebnut lebo tam navyse nebolo kolecko ale up/down tlacitko ktore navyse malo asi 70% uspesnot.
All hail sync button!
//MPower napísal:tomu ja rozumiem, a mko bude urcite, namiesto E63.. ale hovorim o daily driverovi a hlavne, M3 touring najskor asi nebude..Tak je to vec vkusu, pre moje srdce je M4 krajšia ako M3, proste coupe sa mi vždy páčili. Preto som pozeral len M4 a nič iné. Proste som mal úplne jasnú predstavu čo chcem. Dokonca aj tuto farbu som chcel ktorá je pre mna top na tom aute. Inak Fuxo sny si treba plniť a Mko ti schvaľujem, ja som tiež vždy chcel M a bol to môj sen (veď môj nick to hovorí jasne) za tie roky už mám síce iné sny ale aspoň tento sen som si splnil, M je M a žiadny derivát M40i nikdy nebude tak dobrý a nenaplní tak uspokojenie lebo vždy budeš vedieť že je proste ešte M :) Som mometalne šťastný človek že mám tu česť otvárať Mko ktoré mi spríjemní každý deň a motivuje ma ďalej :)
speedfred napísal:sak ale ked uz budem dochodca jak ty, tak uz si kupim aj to mko na dailymožno som ako Monk,ale ja mám rád rovnaké čísla (teplota) vpravo aj vľavo a keď nie je synchronizáca je to o nervy
Inak stále robím podobné ročné km ako vy a dízel by bol v 95% lepší , ale no tak žijeme iba raz tak jazdím s výkonnejším belzínom
M//P s tou mojou haraburdou sa budem musieť staviť tam niekde v BA a porovnáme si pindíky (v dobrom)
Fuxxo napísal:no to je ten rozdiel, moja nech sa oblecie ak jej je zima, tvojej by som dovolil nastavit aj 30, nech sa vyzlecie ak jej bude teplo :)raz v zivote ked budes mat aj zenu, ktora fakt nema rada zimu, tak to pochopis a budes si kurva musiet na to zvyknut![]()