... všetko o BMW ...
runder napísal:Poisťovňa by vôbec nemusela preukázať že zato mohli zadné svetla, našli by 1 vec nespôsobilú a veľmi by sa potešili že nemusia vyplatiť. Nebuď smiešny že si myslíš žeby sa toho nechytili,
Fuxxo napísal:tiez si nemyslim ze to bude problem vybavit..![]()
edit: keby to aj bol problem na STK, tak strhnes a za 30€ ti to nalepia znova..![]()
a nestoja 1500€ tie svetla, pokial nechces v bmw kupovat..
https://www.ebay.co.uk/itm/BMW-F32-F33- ... Sw9DVZtkXF
//MPower napísal:No ja som na rýchlo prešiel ebay a sadu som tam videl vždy po cca 1500€ nejako hĺbkovo som to neskúmal :) 900 už je o poznanie lepšia cena, keby niekto za 300 kúpil odomna tieto staré svetla nie je o čomAle rozmýšľal som že či nebude divne potom že predné svetla staré a zadné nové :/ Preto to zatiaľ nechám asi tak.
Maco napísal:nesmie sa mat plno veci, ale aj tak auta prechadzaju :-)Ja sa s tebou nemusim hadat, ja to mam prave od cloveka na STK. Aj ked mas vybavene tak auto proste musi brzdit a nesmie mat na svetlach foliu a nalepenu foliu na celnom okne, vratane fejkovych clonitok.
zollo napísal:myslim, ze Maco naraza na zmeny pri STK,EK, ktore prebehli len nedavno, pred par tyzdnami, kde vskutku odzvonilo "da sa vsetko", i ked samozrejme na SK este neake dozvuky tej benevolentnosti asi budu este chvilu..
Maco napísal:Nechaj tak zollo, kral ulice vie aj tak najlepsie.
tvaroh napísal:Auto sa po novom nefoti, su tam z kazdej strany farebne hd kamery s live prenosom a s ukladanim dat, takze vdaka novej vyhlaske sa vsetko nataca.mne veduci stk povedal, ze praveze teraz mozes mat hocico a si len docasne nesposobily a mozes dva mesiace jazdit dalej, ze je to este benevolentnejsie
a to, ze sa fotia auta na zaciatku a na konci je uz davno
tiez mi povedali, ze homologizaciu vyfukov nikto neriesi, lebo nemaju tam zdvihak aby hladal homologizacne cislo, a vraj je na zvazeni technika ci meria hluk vraj len v extremnych pripadoch ked je podozrenie, a ked je to tvoj znami podozrenie neni.
takze jedine co treba prejst je emisie, sklon svetiel, a ci ti tecu manzety na napravach a dovidenia tj podla mna prejdes s cim chces, ak mas folie vpredu tak otvoris okna
Maco napísal:Auto sa po novom nefoti, su tam z kazdej strany farebne hd kamery s live prenosom a s ukladanim dat, takze vdaka novej vyhlaske sa vsetko nataca.