... všetko o BMW ...
//MPower napísal:Ved aj rozmyslam ze si ho necham lebo je to fakt krasny kusok ktori si lan tak kazdy den na predaj nevidi..v aute funguje uplne vsetko nic tam nie je pokazene , cena je podla mna zodpoveda a lacnejsie to nedam to nech mi radsej zhnije to auto pred ocami , lebo narobil som sa natom aute ako pes aby bolo ake je, menil som vnom uplne malickosti a navrazal don vela penazi..a ak si predsatvim ze by sa po tolkej prace a penazi mal na tomto vozit niekto za smiesnich 3500eur tak ako hovorim radsej nech zhnije..Zatial slape ako ma a ci je vonku - 20 chyta na supu a odvezie uplne vsade bez problemou , na to auto sa da spolahnut
Dogg88 napísal:bohuzial realita na slovensku je taka ze aj toto je este pre niekoho vela dat za 15 rocne auto...
na slovensku predava rocnik, kilometre a cena...
//MPower napísal:
No tu si radsej slovak spravny kupi na splatky novu fabiu ktoru 7 rokou splaca .. a zaujimave natom je to ze ked on zaparkuje medzi ludi tak sa nikto ani nepozre , ked ja tak cumia vsetci vratne neho , staci aj ked prejdem okolo , tak toto nie je auto pre bezneho slovaka , neznamena ze ked ma 15 rokou ze ma nizke naklady , toto je pre fajnsmekera ktori to oceni , a potom mu to auto aj tak sused z novou kiou ceed bude aj tak zavidiet na slovensku ,a kompenzovat si to tym ze je to 15rocny srot voci jeho ceed z 30L spotrebou a on ma iba 4.2 takto je realita..