Tak, tak. V interieri to vobec neduní ani nerezonuje, da sa stým v pohode cestovat niekolko stoviek km samozrejme ze je to trocha hlučnejsie ale taký ten prijemný hluk :) No každopadne s 535d sa to nedá zrovnat, pri 130 točila tuším len 1900ot a motor skoro ani nebol počut

To bolo ovela vhodnejšie auto na cestovanie.
Inak som rád že sa vám páči. Pridávam sem jedno video F80 M3, ked si pozrete 31s a 41s ako ide na 1ke a potom mu to tak plechovo zastriela z vyfuku tak presne tento zvuk robí aj moja 335 :) Len ma mrzí že nie vždy.. Všimol som si že ked trocha vychladne výfuk a rozbehnem sa a na 1ke idem tak 6s stabilne na 2500rpm a potom mu šlápnem a pri 5000 pustím plyn (bez preradenia) tak to presne takto strelí ako tato M3, ten zvuk na živo je uplne boží a fakt že dost to jebne až počujete na ulici ozvenu toho :) (spravit to v podzemnej garáži vedla ludí asi im zalahne v ušiach

) nie je to dunivé ale také plechové vysokotonove len škoda že to je sporadicky a občas.. Mám aj program od COBBu Accesstuner Race a tam si možete spravit mapu aká vas len napadne, no je tam tak milion parametrov a nechcem do toho rýpat.. Keby tu niekdo bol čo ovláda ten software nech sa ozve.