... všetko o BMW ...
Mr_Boomer napísal:Ja som moju e36 tiez kupil za drahsie lebo som si myslel ze je v dobrom stave a ja budem len jazdit no opak bol pravdou dal som do auta uz cez 1300 e a to z daleka este nieje koniec vzdy sa posere nieco nove neviem kdo co s tym autom robil ale urcite ho nesetril. Dnes uz by som si dal vacsi pozor pri kupe clovek sa uci na vlastnych chybach. Ak si auticko tak pekne porobis radsej si ho nechaj lebo uz len ty ocenis co v nom vsetko je.
Mr_Boomer napísal:No uplne si vystihol moje myšlienky a srtarosti som rád že v tom niesom sám!!! Z toho "cukríka" čo som si kúpil ma nebolia len zuby ale rovno celá hlava vždy keď sadnem do auta mám zmiešané pocity rodosti a starosti no keď prejdem par metrou a zistím že zasa čosi pýska, vŕzga atď. Zaparkujem ho späť do garáže a odkladám ďalšie peniaze na opravy, niekedy by som ho najradšej dal zošrotovať a mal pokoj. Dúfam že sa niekedy dožijem toho dňa keď si budem môcť užiť jazdu s úsmevom na tvári ako to tu mnohý popisujú.![]()
Dogg88 napísal:Cele to berete uplne zle
Ak chcete auto do ktoreho.sadnete a iba sa vozite tak si kupte nove!
Tu sa bavime o 15 rocnych autach, je viac ako jasne ze kazde z nich bude casom potrebovat vavsiu alebo mensiu investiciu. Taketo auta by si mali kupovat ludia ktory to maju ako zalubu a nie je im luto za kazdym eurom ktore daju do auta
Dogg88 napísal:Cele to berete uplne zle
Ak chcete auto do ktoreho.sadnete a iba sa vozite tak si kupte nove!
Tu sa bavime o 15 rocnych autach, je viac ako jasne ze kazde z nich bude casom potrebovat vavsiu alebo mensiu investiciu. Taketo auta by si mali kupovat ludia ktory to maju ako zalubu a nie je im luto za kazdym eurom ktore daju do auta