upravil jsem si popis výbavy (anglický výpis VINka) :)
a taky přidávám nějaké věci co se kupovaly, většina ještě na autě ani není..
Vím že jsem asi teď za úplného magora, ale opravdu si nechci s chcíplým 2,0d hrát na M3

ale prostě se mi líbí "rychlé kombíky" tak proč ne alespoň vzhledově.. no koupil jsem si výfuk z M3. Pro duplexy mám slabost (nerez duplex jsem si vyráběl na své druhé auto) tak proč ne pro tentokrát hned 4 koncovky :) Oproti té origo uřezané trubky co tam je z výroby to je něco jiného. Co se týká funkce, tak se domnívám že u nafty, která má výfuk udušený turbem, dále DPF a katem.. za kterým je středový tlumič, je ten koncák silně nepodstatný. Nečekám žádné změny na zvuku (byl bych teda i rád kdyby se žádné nekonaly, tohle chci jako daily car, takže žádný laďák

) no uvidíme.. ještě bude trocha práce s uchycením. silentbloky bych koupil z nějakého vraku M3 i s držákama co se šroubují do kastle. bude potřeba vyhodit z kufru tu plastovou vanu pod podlahou. pak ještě někoho s TIGem a navařit rozdvojku na origo rouru pro připojení toho koncáku.
Dál nějaké díly co se teď kupovaly, něco protože byly zničené a fungl nový sport volant protože se mi líbí :) ten stříbrný dekor šel pryč a místo něj jsem koupil použitý černý s multifunkcema :)