... všetko o BMW ...

Lubo Š. napísal:Fandím ti a s obdivom to budem sledovať, teda ak sem budeš dávať ďalej postup. Nie vždy je to o rentabilnosti, proste ty v tom vidíš viac, ako len urobiť výhodne búračku, ty si chceš urobiť cukrík pre seba a to sa počíta :), nehovoriac o tom, že tvoj kus bude jedinečný a bude to auto s dušou :)

ale prostě se mi líbí "rychlé kombíky" tak proč ne alespoň vzhledově.. no koupil jsem si výfuk z M3. Pro duplexy mám slabost (nerez duplex jsem si vyráběl na své druhé auto) tak proč ne pro tentokrát hned 4 koncovky :) Oproti té origo uřezané trubky co tam je z výroby to je něco jiného. Co se týká funkce, tak se domnívám že u nafty, která má výfuk udušený turbem, dále DPF a katem.. za kterým je středový tlumič, je ten koncák silně nepodstatný. Nečekám žádné změny na zvuku (byl bych teda i rád kdyby se žádné nekonaly, tohle chci jako daily car, takže žádný laďák
 ale prostě se mi líbí "rychlé kombíky" tak proč ne alespoň vzhledově.. no koupil jsem si výfuk z M3. Pro duplexy mám slabost (nerez duplex jsem si vyráběl na své druhé auto) tak proč ne pro tentokrát hned 4 koncovky :) Oproti té origo uřezané trubky co tam je z výroby to je něco jiného. Co se týká funkce, tak se domnívám že u nafty, která má výfuk udušený turbem, dále DPF a katem.. za kterým je středový tlumič, je ten koncák silně nepodstatný. Nečekám žádné změny na zvuku (byl bych teda i rád kdyby se žádné nekonaly, tohle chci jako daily car, takže žádný laďák  ) no uvidíme.. ještě bude trocha práce s uchycením. silentbloky bych koupil z nějakého vraku M3 i s držákama co se šroubují do kastle. bude potřeba vyhodit z kufru tu plastovou vanu pod podlahou. pak ještě někoho s TIGem a navařit rozdvojku na origo rouru pro připojení toho koncáku.
 ) no uvidíme.. ještě bude trocha práce s uchycením. silentbloky bych koupil z nějakého vraku M3 i s držákama co se šroubují do kastle. bude potřeba vyhodit z kufru tu plastovou vanu pod podlahou. pak ještě někoho s TIGem a navařit rozdvojku na origo rouru pro připojení toho koncáku. moc sa mi to na 320d nehodi ale tiez mam slabost na rychle kombiky tak v kazdom pripade som zvedavy ako to ukaze na aute
  moc sa mi to na 320d nehodi ale tiez mam slabost na rychle kombiky tak v kazdom pripade som zvedavy ako to ukaze na aute   inak ako ides riesit naraznik na 4 koncovky?
  inak ako ides riesit naraznik na 4 koncovky?

Igmaus napísal:Fuha ten vyfuk je extremmoc sa mi to na 320d nehodi ale tiez mam slabost na rychle kombiky tak v kazdom pripade som zvedavy ako to ukaze na aute
inak ako ides riesit naraznik na 4 koncovky?
 - z M3 to lidi sundavaji ze to je tezke, ja jsem rad, aspon pak v zime nekam vyjedu, se zatezi pod napravou.
 - z M3 to lidi sundavaji ze to je tezke, ja jsem rad, aspon pak v zime nekam vyjedu, se zatezi pod napravou. ale bude to bomba, ja chcem tiez taky vyfuk na moje.. urcite dobra volba
 ale bude to bomba, ja chcem tiez taky vyfuk na moje.. urcite dobra volba  
Pežot napísal:
Duše sa dávali len do E36