Tak jsem se teď vrátil z garáže - pěkná 17ti hodinová šichtička

Ale tak něco se udělalo.
Auto jsem dal ven a trochu vyklízel garáž, už se tam nedalo hnout, vyhodil jsem kamna, už je teplo :) taky se vymetala hlína ještě z itálie, co mi opadala z podvozku
Pravý bok se ošetřil proti korozi, dutiny vystříkané voskem a sajrajtem na dutiny, podběh se zadním blatníkem co se navařoval bylo potřeba udělat pořádně, takže se vše natřelo, vytmelilo karosářským tmelem a přestříkalo lakovatelným BODY. na to pak barva a sajrajt na podvozky proti korozi. pak se nahodil kryt podběhu a hotovo.
Stihl jsem ještě vykitovat střechu, nárazníky, kapotu a další drobnosti na kastli. broušení teda až příště.
(kit tam jde vidět ve třech barvách - černý je na plasty, je pružnější. Zelený je se skelným vláknem ten používám na větší nerovnosti nad 1mm. max kituju 3mm když je někde potřeba, víc ne. béžový je pak jemný, na drobné nerovnosti a jako vrchní vrstva na černý i zelený. na něho pak jde ještě stříkací tmel, ten je nejjemnější no a po vybroušení pak plnič.)
Pak jsem si hrál s airbagem řidiče co mi přišel a multifunkcema. Původně tam byl obyč volant s trojúhelníkovým bagem, předělal jsem to na sport. Pak jsem v diagnostice odstranil Crash Data a konečně jsem bez chyb a červených kontrolek :) Měnily se teda i oba zadní a řidičův předpínač pásů. Pyrotechnický odpojovač baterie v kufru jsem oblbnul odporem a napevno připojil na baterku.