voMacK napísal:E6x a E9x su strasne hrkalky. BMW by zasluzilo dostat za to po papuli. Ak aj intros v F10 bude mat tendenciu robit pazvuky, tak s BMW koncim nadobro...
inac asi boli kedysik tie auta lepsie, napr e39, tak nevrzalo nic za celu dobu a to som mal 18" kolesa.. na druhej strane sa to o e36 povedat neda, tam vyliezali tapaciry na dveroch, to je velmi tvrde auto jak kamen..
no len ked si zoberies nase cesty a fun flaty... ked tam mam ine kola, tak pohoda, nic nepocut
druha vec a velmi podstatna vec... je ked si niekto kupi e60 tak ju ma v garage a nie vonku...
potom si ju kupi niekto ako ja, co byvam zatial v cinzaku a uz je auto vonku... slnko v lete to auto rozpali na saunu a v zime -20 a uz sa proces rozbieha.... a ked toto das dokopy s nasou vozovkou tak mas problem ala cudne zvuky na svete a myslim si, ze nech si kupis cokolvek, tak to casom zacne robit pri tychto podmienkach...
ja sa neviem dockat uz ked postavim dom a budem mat garaaaaaaaaaaaz...
lebo ja ci som kupil e91 (DE) alebo e60 (CZ-SVK) tak nic nebolo v tych autach pocut aspon rok (: neviem ci tie auta lietali...
nelietali, len nemali nikdy R18

preto som v zivote nemenil nejake capy a veci podobne...