- tak to som si aj ja vravel ze si zvyknem a ze ani sa nenazdam a je tu dalsi zarez do elektronu

, len ak by sa to dalo spravit v rozumnej cene a nedajboze by nemuselo ist dole koleso a guma isiel by som do toho hned.
- tie vstrekovace vychadzaju cca. 120€ kus original diel, takze to nebolo az take strasne, horsie bolo to, ze 2 mesiace ti nevedia povedat, kde je problem a chodis tam ako na klavir a ucet za nic narastal :) kazdou navstevou. Spotrebu to prakticky neovplyvnilo ta bola aj predtym na podobnej urovni pri economi run-e
- riesil som to uz davnejsie s budvladom z ceskeho bmwklubu (ak to nahodou nie je on ten znami :)) len to by chcelo uz spravit aj to trojstupnove sanie z 330ky a hodit tam bastuk, nech je to komplet (alebo performance sanie a performance vyfuk ale to je ina pesnicka cenova aspon pre mna).
Akurat budem menit olej (sice este len nejakych 8000km najazdenych ale urobi sa to este v zaruke v ramci servisneho balika).
**interval od poslednej vymeny v autorizaku je 26000 do vymeny 14000 a olej je v aute uz 2 roky samozrejme tam mam olej svojpomocne vymeneny v medzi intervale lebo to by bola pre ten motor smrt**
a musim dat pozriet to jemne potrhavanie v nizkych otackach (, az ked budem mat auto v 100% poriadku a rozhodnem sa ze so mnou este nejaky rok dva tri pojde dalej tak budem rozmyslat o nejakej uprave :)
PS: Martin neplanujes nejaku akciu na E90kove LIPko v dohladnej dobe na autotechnik?

hned by som ho zobral