Tak par drobnosti zase od poslednej aktualizacie
- prezute
- kupenych par prkotin
- a teda vymeneny klasicky vzduchovy filter za KNko (samozrejme ziadna vykonova zmena niesom naivny, nic som od toho neocakaval len to ze sa o filter budem starat tak ako uznam za vhodne)
- vymenene aerotviny povodne stierace dosluzili po 5 rokoch (stieraju fajn po celej ploche takze spokojnost, uvidim kolko vydrzia stierat 100percentne, ak aspon 4,5 roka co asi tazko, ako povodne, budem nesmierne rad :) )
- kupil som poskodeny kruzok na ovladac idrive-u, tak ked bude teplejsie vymenim to a odstranim par pazvukov
- auto bolo na brzde a upravoval sa vykon v profituningu, kedze mali akciu za super cenu, tak som neodolal a zvedavost bola vacsia ako ja, kedze ja pretekar niesom
Povodne hodnoty su podla mahy 3000 velka bieda, ale pochybujem ze auto malo iba nieco cez 170koni a 200nm :) to by ma dalo dole aj zaprdene TDicko a to sa nestavalo ked som nieco predbiehal. Kedze jazdim obcas na 170k A4ke allroad-e v manualy, viem to ako tak porovnat s niecim podobne vykonnym (aj ked je to prakticky neporovnatelne :) ). Neviem ci mahe nechuti xdrive, alebo bola chyba niekde inde (v merani, chlapovi som sa do toho nesral, nechal som ho robit co hadam vie :)), proste po uprave som na papieri ako tak na povodnych hodnotach

. Ale dolezitejsie ako absolutne hodnoty po merani, je pre mna rozdiel medzi povodnymi a novymi hodnotami.
Tolko k papieru, a teraz malo k tomu co som stihol pojazdit a co je pre mna najdolezitejsie. Reakcie plynu parada. Auto sa chova super, uz pri 1500-2000 otackach citim rozdiel po pridani plynu a ked sa auto vytoci ide za plynom ovela lepsie ako predtym, urcite lepsie ako na 218koni :). Musim dat nejaky sprint a odmerat s Bluetooth adapterom reálne zrýchlenie z 0-100. Pocitovo je to pre mna ine auto a to niesom z tych co by radi prehanali.
Takze stierace pridali aspon 10 koni, KNko 30 a letne gumy 10 :)) SW 40 a mozem nahanat veyrony a ine bestie. Ako vravím, niesom ziadny pretekar, auto netlacim nikdy na doraz takze plus je pre mna navysenie akej takej vykonovej rezervy, ktora sa pri nejakom kritickom predbiehani moze zist.