Servus maju jarnu akciu 15% dole z cennikovej ceny, ale neviem presne do kedy. A bola to uprava B5
http://www.profituning.sk/cennik.
Neviem ja stale uvazujem kde moze byt problem, ale stale mi to vychadza na nejake divne meranie, rovno mi povedal ze tam bude urcite menej ako namerali gateway-ovi (on nema 4kolu a ja som bol v BA on bol v PP takze teoreticky dve ine brzdy). Pri prvom merani zapindal xdrive, vidno to na nedokoncenom merani skoncil pri 6200 otackach ale pri uskrtenej n53ojke to aj tak konci niekde okolo 6300-6400 otacok. Co som cital, tak ta Maha by mala mat viac nastaveni pohonu 4x4 a neviem ci bol zvoleny spravny a ci to moze mat vplyv, mozno keby sa vyjadril niekto kto tu brzdu pozna a riesil na nej nejake auto s xdrive-om.
Proste neexistuje aby to auto malo povodny vykon iba nieco cez 170 koni a 199nm. To by bolo na aute sakra poznat a hlavne na tazsom aute (s xdrive-om a automatom). Odmeram asi par krat zrychlenie s OBD bluetooth adapterom a uvidim :). To bude mat asi trosku vacsiu vypovednu hodnotu.
A uz toboz nie ked mam komplet vycistene sanie, vstrekovace maju 16000km, HPFP ma 25000km, sviecky menene v july minuly rok a 6000km, cievky maju necele 2 roky a necelych 20000km. Neviem :)