Tak je to plast okolo CIC, zatial jazdim bez neho. Objednal som aj uplne novy (20€ cca.) + zase piny uchyty listy, ked to doriesim nech je vsetko na mieste od nova. Objednal som aj vanicku do opierky a odstranim ten tel. adapter. Do konca novembra mi snad pridu aj ledky do interieru a budu sa menit ziarovky. Zatial som hodil jeden sulfid do kufra a vypada to fajn 6000k mi vyhovuje. Nech je to vsetko jednotne (klucky su led, podznacka LED, kruzky ziarovka, interier ziarovka, nevypada to dobre ako celok ked sa otvoria dvere).
Potom budu nasledovat kruzky, a jedine ake take riesenie su Litec H8micky od Martina. Tu sa bojim jedineho ze vplyvom tepla, to moze zanechat nasledky na svetlometoch. A vymenim aj hmlovky H8ky a prisvetlovacie H3 do zakrut, nech je to komplet v bielej. Mozno aj cuvacku, tam to musim este pozriet, aky bude pristup, to som zatial moc nepozeral. Hmlovky a prisvetlovacky budu v pohode, kruzky budu svietit prd, ale chcem ich biele. Takze cez den sa bude svietit ak bude ozaj moc treba xenonmi, ale myslim si ze auto vidiet cez den je a policajti bohuzial ti su najmenej pre mna v tomto pripade
Dnes som bol pozriet v novom Automotive na Panonskej a vypada to tam fajn, nova budova super, konecne nieco reprezentativne hodné autorizovaneho servisu BMW, kavicka, dobry pristup, rychlost. Takto si to predstavujem, vsetko ok.
Menil som Brzdovku (110890km). Dal som pozriet volu (lupanie) v riadeni a je to znama vec
http://www.bmwklub.sk/bmw3-e90-e91-e92-e93/vola-v-riadeni-alebo-v-domceku-riadenia-t78805.html tak som rovno objednal tyc a bude sa menit v Automotive. Dufam ze sa to neobjavi do roku znova ako sa stava.