... všetko o BMW ...
Moderátori: salat, barabas, alfi666
psychoskuby napísal:no je to realne, no ako prídem na to, že je to práve ten kĺb bez rozobrania riadiacej tyče? je k tomu nejaky prístup cez kapotu alebo spod auta
Kallon napísal:
posad niekoho za volant a nech jemne myka volantom do stran (a sleduj ten klb), popripade ak tam dotiahnes tak chyt ten klb a nech myka volantom len jemme a ucitis tu volu. pozor aby ta nepricvikol
pristup je tam uplne nulovy, ak by sa to malo menit tak asi motor pojde von.
BMino napísal:chalani, tak bokom ale kolko mate najazdene ked sa prejavila tato zavada?![]()
dik
Igmaus napísal:Ja mám najazdené 78 000 a nebúcha to moc ale je trošku to cítim, asi to pôjdem dať spraviť dokedy je auto v záruke...
Kallon napísal:http://bmwfans.info/parts/catalog/E90/Sedan/Europe/320d-M47N2/LHD/N/2006/march/browse/steering/steer_col_lower_joint_assembly/
takze volu (aspon na mojom aute) sposobavili tie torxove skrutky c. 2, podarilo sa mi dotiahnut ten spodny nakolko pristup k tomu druhemu je katastrofalny.
uvidim ci dotiahnutie pomoze alebo sa bude musiet nieco aj vymenit.
psychoskuby napísal:![]()
Poriesil si nieco tym dotiahnudim? Mne sa zda ze je to ten krizovy klb hore ktory ma volu..neviem este ako to dotiahnut alebo odstranit, dufam ze nebude treba vymenu