teraz som isiel z prace a volant sa zdal byt v pohode a kvazi v rovine, neviem mozno uz nahanam duchov
citujem fakturu:
13200595 Meranie podvozku KDS s meranim vyskz bez nalozenia............11 AW........65,21€ s DPH s 5% zlavou ktoru ale davaju asi pausalne kazdemu
13200630 Nastavenie zadnej napravy a prednej napravy...............10 AW ............59,25€ s DPH 5% zlavou taky tak
Inac este minuly tyzden pri diagnostike, ktoru som nechcel a kvoli ktorej som tam stravil 2 hodiny a meskal do prace, ale myslel som si ze super, ked to tak dlho trva urcite menia aj NOX senzor ak ho mali skladom. Trt makovy.
Prisiel taky pan okolo 45-50 velky podnikatel na nejakej 5ke asi 535ke d alebo i, ktory chcel silou mocou zablokovat comfort access, lebo on pocul tamto on pocul toto o kradnuti. Chceli ho odbit, tak mu povedali, ze by musel prikladat niekde kluc a ze by mu to stale hadzalo chybu (halusky), tak po 15 minutach co mu to tam vysvetloval primaci technik sa na to vyprdol a zacali tam rozoberat havarijky, a este krabicku v ktorej by nosil kluc. Havarijku nechcel, ze to na auto starsie ako 4 roky nema zmysel a ze Kooperativa je najhorsia poistovna (s tym suhlasim

). Potom si sadol a z kufrika vytiahol lepenak a zacal tam svacit v tej spolocnej miestnosti pre zakaznikov (je to jedna velka miestnost). Ja som sa pozrel ze pohoda, na tetu zrukol nech mu donesie zeleny caj a ze nech mu daju heslo na wifi a svacil dalej. Chcel som mu povedat ze nech si ten kluc zabali do toho alobalu od lepenaku, ale vravim si nejdem si robit hanbu :]. Nakoniec mu vymenili oblozenie faktura bez DPHcky na nejakych 156 eciek sa mu moc nezdala s 10% zlavou, tak tam este cosi reklamoval a isiel.