- tak cerpadlo ostrekovacov skla za podbehom spolujazdca v predu sa vymenilo. Odchadzal som dnes zo servisu a dal som na prvej krizovatke smerovku do prava a vyhodilo mi chybu zadnej smerovky. Nikdy do dnesneho dna sa nic podobne neudialo.
Volam tam, ze mi hodilo najprv len hlasku (zadna smerovka) a na druhej krizovatke bez problemov, ale na dalsich uz chybu hlasilo stale. Samozrejme povedali ze to s tym nema nic spolocne, to je len nahoda (aj ked je to znamy problem na 2008-2009 LCI svetlach) tak ja az tak na taketo nahody neverim.
Ide nieco poza predny podbeh z predu auta do zadu? Nejaky zvazok kablov k zadnemu svetlu, aby to mohlo mat suvis? Smerovka na LCI je LED, ze by len tak zrazu odisla na prvej krizovatke zo servisu neviem bola by to velka nahoda. Ostatok vypada v poriadku, smerovka rychlo blika ale fungovat funguje.
- pribudol dalsi sram na zadnom narazniku bud sa bude lakovat povodny, alebo menit za nieco ine mpacket, ale asi si to rozmyslim nestoji to za tie peniaze.
UPDATE: Teraz som vybral konektor, pozrel ci nieco neuvidim a ale vsetko vypada byt OK. Svetlo svieti divne, jeden posledny krajny segment s dvoma diodami a jednou vedla nich nesvieti. Co je divne zvysok svieti, ale o dost slabsie ako pred tym. Standardna chyba tychto LCI led svetiel s odidenym jednym segmentom sa sprava asi trochu inac. Stale si myslim ze to ma suvis s vymenou toho cerpadla za podbehom. Ak tam nacali nejaky zvazok, pripadne nieco ine tak to bude velka sranda. Nic asi idem volat Jararakovi nech mi to pozrie cez diag ci tam bude vidno nieco viac. Nasledne ak by sa nasiel dobrovolnik, ktoremu by som na jeho konektor napojil moje svetlo a vyskusal by vystrazne a vylucil problem v svetle. Neviem neviem :)
UPDATE2: Jararak napichol (dik moc). A najskor to vypada na svetlo. Horsie je ze som tam mal par chyb suvisiacich s NOXkom (2B0B,2B0A, 2B08, 2B09) takze sa uvidi ci sa znovu objavia a ked tak sa asi NOX senzor bude menit.
UPDATE3: Svetlo som objednal od Martina (prvovyroba BOSCH), snad tu bude do piatku a cez vikend to vymenim (dufam ze to je ozaj len svetlo), mozem cakat cochvila aj lavu stranu ze pojde za tymto pravym

, tak ako trisky ostrekovaca svetiel. Zatial ma potkava dost chorob (ale nie su to nejake extra zavazne veci) E90tky + mojej motorizacie.
PS zatial neteciem a mohol som mat po probleme uz davno na jeden sup, keby ma niekto v servise pocuvol