129300 tak doriesene slzenie z tesnenia vane, vymenene orig tesnenie aj s hlinikovymi srobmi, vymeneny olej (5w40 Millers, filter MAN) teda po necelych 9000km vymena. Nedolieval som ani deci za tych 9000km (zozralo si par deci od maxima do polky) a to som este slzil z tesnenia. Pozrety spodok opat, poloos lava predna bol tam nejaky drobny problem s poloosou, ako sa nasadzuje bola nejak divne nasadena(??) a hrana sa drala, bolo to nasadene napevno a zabrusene drazky aby sa dala nasadit (chvala bohu ze nevypadla za jazdy), odfotil a ukazal mi to. Vo vani, ked bola dolu bolo usadene minimum karbonu, vsetko sa vycistilo. Uz len sviecky vymenit, tie som nechal v sufliku a zabudol na ne.
Vymenil sa nejaky o-kruzok na poloose v predu, na dife nejaky simering ak som dobre videl a vymenil sa aj olej v nom (origo). Cudne je ze mechanik mi vravel ze olej bol vyrazne cierny a to som pred 2 rokmi a 25000km ani nie dal u klubaka ATCho na Malom Palenisku vymenit oleje v difoch aj rozvodovke + par dalsich veci. Teraz bud mudry, vymenil, nevymenil a len zobral prachy? Prestava ma to v servisoch bavit.
Vibracie ja stale citim, ale na nic dalsie sa neprislo a dalsi ludia to nevnimaju ked sadnu do auta, ale ja to stale citim. Este v maji som tam hodil novy kabinovy filter MAN s aktivnym uhlim a vymenil som klasicky vzduchovy filter tiez MAN (KNko som vybral, bude tam klasika).
V piatok som najazdil par 10 km po BA na ciernej M3ojke a vecer sa mi podarilo roztrtkat na orave srnu na fotrovom fokuse, Takze nieco za nieco :). Ale nepadam z toho na rit neviem

cakal som asi nieco nadpozemske a to neprislo, samozrejme vymenil by som hned o tom potom. Lutujem cloveka co si kupi taku predvadzacku, ak sa na nom vystriedalo len za tych par dni par desiatok testerov, tak poteš košte, a to ja som sa k tomu spraval este veeelmi slusne.