... všetko o BMW ...

mareko258 napísal:pekne pekne, toto mam uz davno za sebou, nakladna investicia....kolko stala ta baterka ak to nie je tajomstvo.?????
mareko258 napísal:pekne pekne, toto mam uz davno za sebou, nakladna investicia....kolko stala ta baterka ak to nie je tajomstvo.?????

super cena za tu baterku niet o com.......
VT-535BH napísal:Mozem vediet kolko si dal za tu Bosch?

Nech poslucha!
  Nech poslucha!   My sme teraz nepojazdny chvilku
  My sme teraz nepojazdny chvilku   

Maco napísal:Velmi peknu 5ku masNech poslucha!
My sme teraz nepojazdny chvilku

Co to čo to? V tvojom pribehu som si nevšimol nič ohladom poruchy...
  Co to čo to? V tvojom pribehu som si nevšimol nič ohladom poruchy...VT-535BH napísal:Nejake to ilustračne foto

mareko258 napísal:=D>

ja som kupil sice bosch....v servise mi vraveli ze nie su az take dobre ako Varty no uvidime, kolko vydrzi......tiez mam taku istu velku ako ty ledva mi ju tam narvali....
 . Vela stastnych km s takymi paradnymi autami
 . Vela stastnych km s takymi paradnymi autami 
lepke napísal:Helo
535d nie je voľný-beleönteni z 5-30W olej

A 535d-be nem szabad beleönteni az 5-30w olajat

VT-535BH napísal:Diky mocCo to čo to? V tvojom pribehu som si nevšimol nič ohladom poruchy...

Maco napísal:
taaak sme sa pocikali cez noc, jak mas termostat a take plastove puzdro na tom tak ta drazka v ktorej drzi tesnenie uz bola ndavnejsie nalomena z coho mi asi kvapkalo a pred dvoma dnami som v raci v noci trafil taky fajny skok z nicoho nic a sa to pom uvoolnilo cele ta drazka, tesnenie vyklzlo a uz tieklo, dojdem k autu a 2 litre chladiacej na chodniku, ale v utorok bude novy stuck a ide sa dalej
 ..tak prajem nech sa to cim skor da dohromady a podobne veci nech ta obchadzaju.
 ..tak prajem nech sa to cim skor da dohromady a podobne veci nech ta obchadzaju.