... všetko o BMW ...
speq napísal:pekne pkenééé .. len či je to taký efekt aj naživo z pohladu vodiča a spolujazdca či je proste vidieť ten rozdiel :)
VT-535BH napísal:Tak moja mama by si to urcite nevšimlaRozdiel tam je taky decentný, pri soferovani by si si to mozno ani nevsimol lebo by si sa sustredil na jazdu. Ked sadnem za volant a pozriem sa na budiky tak rozdiel tam urcite je a mozem povedat ze z pohladu spolujazdca este vačši lebo z uhla viac vidno ako vystupujú v hornej polovici vonku....ale stále mi tam ešte niečo chýba
![]()
![]()
speq napísal:ja si asi hodim spzku na obojstranku pasku ako ty marek lebo uz ma to stve ale tiez som lenivy
mareko258 napísal:
neviem co tam chyba este tebe, ale mne tam chyba este biele podsvietenie vsetkych cislic a potom to bude pecka......to ringle su nadherne treba to vidiet na zivo ..![]()
![]()
ps. konecne si to uz nahodil....ty lenivec![]()
![]()
speq napísal:ake biele podsvietenie ? ukazte aj mneinak posledne dni tu mame nasu E60 debatku
by sme mohli castejsie asopn by som ja vedel viac veci aj vy :) inak ked sa niekedy stretneme my na zraze .. 3 strieborne E60ky .. nebude o čom :)))
mareko258 napísal:
no poslem foto ak vsetko dobre dopadne tak v oktobry uz budu svietit budiky na bielo,
tak stretko by som bral nas s E60/E61 tu nie az tak moc....fajne stretko by bodlo , len ci by ste ma pustili medzi seba ja s kombajnom..![]()
VT-535BH napísal:No uvidim ako budu vyzerat tie tvoje budiky a potom sa rozhodnem ..budes taky pokusny baranok hehe. Inak ja ako lenivec ktory dlhsie rozmyslal nad foliou na zadne svetla si uz zohnal foliu, takze dam to na skusku ako to bude vyzerat ale myslim ze pojde dole lebo je moc tmava. Urcite spravim fotku aj keby to bolo na grc
speq napísal:za toto by som im ruky dolámal ..![]()
![]()
ešte že to máme uchytené šróbmi zo spodu že to proste inak dole nejde možno fakt dáko extra silou utrhnúť ale je to tam naozaj dobre prichytené