... všetko o BMW ...

mareko258 napísal:take iste mam aj ja na kolach a aj na kapotach, su krasne, hlavne ked pekne zasvieti slnko alebo podvecer, pekne to je teraz....
 Drzi to vyborne zatial ziadny problem. Ak by mal niekto zaujem tak staci napisat SS.
  Drzi to vyborne zatial ziadny problem. Ak by mal niekto zaujem tak staci napisat SS. 

wollodya napísal:paráda
..dobrý držiak na špz
..ty vieš po rusky?
 Noč eto naš deň
 Noč eto naš deň  
   Ночь - это наш день (Noc - to je náš deň)
 Ночь - это наш день (Noc - to je náš deň)  

Uvažoval som nad matnou čiernou (sprej Dupli Color Plastic) alebo 3M carbon. Taktiež som sa rozhodoval či pôjde OEM grill alebo kupim nejaký upravený vysunutý. Vylučil som možnosť nejakej jednodielnej taiwanskej sračky alebo inej imitácie.
 Uvažoval som nad matnou čiernou (sprej Dupli Color Plastic) alebo 3M carbon. Taktiež som sa rozhodoval či pôjde OEM grill alebo kupim nejaký upravený vysunutý. Vylučil som možnosť nejakej jednodielnej taiwanskej sračky alebo inej imitácie.  Autu to dodalo agresivnejši vzhlad...
  Autu to dodalo agresivnejši vzhlad...
mareko258 napísal:nerozmyslal si nad biely AE???

Stefo1248 napísal:ten gril určite velmi pridal na designu,správny krok
PS , ty si oliepal? pekna praca
 ). Uz dlhšiu dobu pracuje s foliami ale len nedavno začal s 3M. Šikovné ruky, čiže všetko vpohode dopadlo.
 ). Uz dlhšiu dobu pracuje s foliami ale len nedavno začal s 3M. Šikovné ruky, čiže všetko vpohode dopadlo.
 O niečom takom, ako pustena TV bez naštartovania...hm..tak to len vo sne
 O niečom takom, ako pustena TV bez naštartovania...hm..tak to len vo sne  V aute som už ani nesvietil
 V aute som už ani nesvietil  , dost ze pri nastupovani a vystupovani sa prisuva volant a prispôsobuje sedačka.
, dost ze pri nastupovani a vystupovani sa prisuva volant a prispôsobuje sedačka.](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) 
  ...takže možno raz.
...takže možno raz.