... všetko o BMW ...
 Ale to drevo mi nesedi, sorry! Ked to ma sportový nádych, co ma...M-packet, tak by sa mi tam viac hodili cierne listy,alebo ten strieborny karbon,ci co to je...ale to je zase len moj vkus
  Ale to drevo mi nesedi, sorry! Ked to ma sportový nádych, co ma...M-packet, tak by sa mi tam viac hodili cierne listy,alebo ten strieborny karbon,ci co to je...ale to je zase len moj vkus  
 ......
......Ľuboš PP napísal:Krásne auticko a este lepsia výbava...Ale to drevo mi nesedi, sorry! Ked to ma sportový nádych, co ma...M-packet, tak by sa mi tam viac hodili cierne listy,alebo ten strieborny karbon,ci co to je...ale to je zase len moj vkus

Hector napísal:daval si pri kupe auto na diagnostiku ? ja osobne by som mal najvacsie obavy z 2 turieb
](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) -klop klop klop
 -klop klop klop  

VT-535BH napísal:Posielam fotky interieru ako celku, tak ako som slubil.

mareko258 napísal:sedacky su jedny z najlepsich co sa davali do 5ky ....gratulujem....
 Našťastie bez pokuty.
 Našťastie bez pokuty.  
 Ked som uz pri pozdravoch tak pozdravujem tiez vsetky mile sidliskove deti na peknych bicykloch s este krajsimi čiapočkami na ventiloch
  Ked som uz pri pozdravoch tak pozdravujem tiez vsetky mile sidliskove deti na peknych bicykloch s este krajsimi čiapočkami na ventiloch  Prave sa chystam nahodit a PORIADNE DOKRUTIT. Dufam ze tam budu naveky
 Prave sa chystam nahodit a PORIADNE DOKRUTIT. Dufam ze tam budu naveky   Ziadna velka zmena ale mam rad detaily...
 Ziadna velka zmena ale mam rad detaily...
VT-535BH napísal:Dufam že tam vydržia dlho a raz si ich prehodim na 19"

Otec mal take hlinikove do spica a samozrejme v PO to tak isto zmyzlo. Take peknucne sa asi dlho neohreju na aute:)
  Otec mal take hlinikove do spica a samozrejme v PO to tak isto zmyzlo. Take peknucne sa asi dlho neohreju na aute:)
po_e87 napísal:No presne minule aj mne to zobrali a to boli obyčajne kovoveOtec mal take hlinikove do spica a samozrejme v PO to tak isto zmyzlo. Take peknucne sa asi dlho neohreju na aute:)
 Ale nebral som to ako tragediu lebo tam boli uz pri kupe. Ale za tymi by mi bolo uz smutnejsie
 Ale nebral som to ako tragediu lebo tam boli uz pri kupe. Ale za tymi by mi bolo uz smutnejsie