... všetko o BMW ...
 E30 325iS (USA verzia) 200konikov vdaka ostrej vacke a zvodom od neakeho HARTGE ci kto to je
  E30 325iS (USA verzia) 200konikov vdaka ostrej vacke a zvodom od neakeho HARTGE ci kto to je   
   a to iste pise aj na rozpere. Dif mam 3.91 samosvor z M3. Tych dvesto konikov mi drie 225ky gumy na Borbetoch A, (po vcerajsku z tych gum uz vela neje
 a to iste pise aj na rozpere. Dif mam 3.91 samosvor z M3. Tych dvesto konikov mi drie 225ky gumy na Borbetoch A, (po vcerajsku z tych gum uz vela neje   ) Mr.Hyde je v plnej vybave- menovite cierna koza, klima, vsetko v elektrike, BC( nevie niekto ako sa s tym robi?
 ) Mr.Hyde je v plnej vybave- menovite cierna koza, klima, vsetko v elektrike, BC( nevie niekto ako sa s tym robi?   )
 ) 
											Kraken napísal:Mňa na tom aute brutálne prekvapila spotreba.
Na trase Nitra - Donovaly - Prešov nám ukazoval BC priemernú spotrebu 8 litrov
 dvesto koni je uz odmeranych na brzde
 dvesto koni je uz odmeranych na brzde  - max ty si odbornik, ja som myslel ze je plna, aka je este vacsia mozna vybava na to auto ? dakujeeem, a spotreba je taka ako pise kraken, dokazem kedykolvek, povozim a sam uvidis, jasne ze ked pritlacis zere vela, ked jazdis ako clovek je spotreba 8 litrov cca ( ancaaa) - neporadi mi niekto s tym palubnym PC?
 - max ty si odbornik, ja som myslel ze je plna, aka je este vacsia mozna vybava na to auto ? dakujeeem, a spotreba je taka ako pise kraken, dokazem kedykolvek, povozim a sam uvidis, jasne ze ked pritlacis zere vela, ked jazdis ako clovek je spotreba 8 litrov cca ( ancaaa) - neporadi mi niekto s tym palubnym PC?  
ancaaa napísal:chlopaci nič v zlom ale mali by ste sa brutalne zamyslieť nad tým výkonom versus spotreba,takže si dajte dokopy tie dva veličiny alebo mi kcete povedať že tých dvesto koňof je na diete??????a k tomu cez donovaly....

Krasny zvuk to ma, asi tie zvody od Hartge robia svoje, gratulujem ku kupe, dufam ze ta uvidim castejsie.
 Krasny zvuk to ma, asi tie zvody od Hartge robia svoje, gratulujem ku kupe, dufam ze ta uvidim castejsie.