... všetko o BMW ...
OTOMO napísal:Nemalo by sa vrtat ak nerozumies, ale mna este nepoznas preto si to napisalJa viem velmi dobre co robim, ale nevravim dopredu, ved uvidis potom
O mojich vedomostiach o motoroch, diferakoch prevodovkach a vsetkom co je v aute ta moze kraken uistit :-) a nasledne aj ja ked uvidis auto
Lada Drifter napísal:Aj ja sa tesim, premna je teraz rozpravka ze ho mam,to mas pravdu ze ta nepoznam no vies ked toto vsetko citam pripada mi to skor ako rozpravka ako realita ale nepisal som to tym stylom ze sa do toho nepustaj ked si trufas tak sa v tom vrtaj ale to auto ma kolo 20 rokov a niektore dieli v nom drzia len preto ze to je poskladane len zeby ta neprekvapilo potom ak budes musiet investovat do takych veci ktore boli v pohode ale ... no aj tak drzim prsty a prajem vela stastia uvidime sa na nejakej smykacej akcii a tam pokecame a som zvedavy na to no
zdenko napísal:no pekne takze po rokoch stravenych v BA sa presunula fuu daleko. je to super auto. este myslim ze nam v garazi ostal podnaraznik znej. kamos ho dal dole lebo nevosiel do garaze.
Max-Max napísal:synak, jak tak citam jak sa vo vsetkom vyznas, tak sa pytam sam seba, co tu potom medzi nami, plebsom, robis?
BMW846 napísal:Bol som majitelom tohto auta asi 3dni a bol som rad ze som sa ho mohol zbavit a vratit ho.Je to znicene motor ide ako miesacka,zere hodne oleja,spojka KO.Bol problem to aj natocit v -5 stupnoch.Inak pekne auto postavene na papieroch z ETY a vyrobne cislo necitatelne a na kazdom doklade ine.Prajem hodne zdaru a nervou z autom.
zdenko napísal:Jj Vlado je majitel, este to neje odhlasene, motor som pocul, viem ze neje v super stave, ale zase az taky roztrieskany neje, ide celkom fajn, volnobeh trosku drsnejsi. mal som aj sviecky vybrate a siesty valec neje uplne okej, sviecka mala dost povlaku na sebe, ostatne vizeraju celkom okej. Motor mam aj tak v plane rozobrat pretesnit a pohrat sa s nim, podlaha pod veodicom je permanentne mokra, sice nieje zhnita ale ak to nedak dokopy tak budena koho je to pisane? ak je tam meno Vlado ... tak ti mozno pomozem