... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
OTOMO
Autor témy
Auto: BMW 324 td
Kraj: Prešovský

Streda, 16. Apríla 2008, 19:04

BMW846 napísal:
Bol som majitelom tohto auta asi 3dni a bol som rad ze som sa ho mohol zbavit a vratit ho.Je to znicene motor ide ako miesacka,zere hodne oleja,spojka KO.Bol problem to aj natocit v -5 stupnoch.Inak pekne auto postavene na papieroch z ETY a vyrobne cislo necitatelne a na kazdom doklade ine.Prajem hodne zdaru a nervou z autom.
Kedy si bol majitelom? priblizny datum, a ako sa volal chalan co ti ho predaval?

Lada Drifter

Streda, 16. Apríla 2008, 19:07

nooo ta tak povedz ze co je s motorom ze ho chces rozoberat ja ze je v pohode a tak sa v nom chces vrtat inac s tou podlahou to iste roby aj men tiez mi don zateka inak pories to cim skor alebo ak sa ti s tym nechce velmi drbat vyber von aspon koberec nech sa ti tam ta voda nezdrziava v nom ale vitecie von inak na te gumi velmi rychlo zabudni ze to ich tu niekto poriessi dost nepraktycky ropzmer na dratia a skorej by som volil insie kola do zadu ked sa chces smykat

OTOMO
Autor témy

Streda, 16. Apríla 2008, 19:24

Lada Drifter napísal:
nooo ta tak povedz ze co je s motorom ze ho chces rozoberat ja ze je v pohode a tak sa v nom chces vrtat inac s tou podlahou to iste roby aj men tiez mi don zateka inak pories to cim skor alebo ak sa ti s tym nechce velmi drbat vyber von aspon koberec nech sa ti tam ta voda nezdrziava v nom ale vitecie von inak na te gumi velmi rychlo zabudni ze to ich tu niekto poriessi dost nepraktycky ropzmer na dratia a skorej by som volil insie kola do zadu ked sa chces smykat

Ak poriesim podlahu tak ju vyvarim aj tebe, gumy nechcem teraz na dratie, lebo cem davat najprv auto dokopy, aby som JA vedel ako funguje a ak budem drat aby som si bol isty ze mi daco z neho neodleti :lol:

A na margo toho ci pisal byvaly majitel co mal auto tri dni- pytali sme sa na fore ake je to auto ci je okej a neviem co, vsetci vraveli ze okej kara, vozili sa ze ide dobre, ty vravis neco ine, nevravim ze klames ty ale pozri, jeden povie to druhy to, kto vie kde je pravda? mozno buem lutovat mozno nie, zatial je to okej ale aj tak dakujem za varovanie, dam si pozor na tie veci... spojka je OK ale lozisko na nej je v kybli :-)

Lada Drifter

Streda, 16. Apríla 2008, 19:35

mne ju vyvarat nemusis ja ju zhnitu nemam

Marosqo
Auto: E30 325i+E30 318is
Kraj: Košický

Streda, 16. Apríla 2008, 19:37

Lada Drifter napísal:
mne ju vyvarat nemusis ja ju zhnitu nemam

Ty ju mas len sachovnicovu :lol:
OTTOMO:
Dufam ,ze auto das dokopy ,a vyuzijes v nom svoju odbornost ako vravis ,ze nezkonci tak ,ze ho radsej supnes do pokriv ...ale ak ano ,tak beriem samosvor a borbety :lol:
BMW E30 318IS BembISo =)
BMW E30 325i
BMW E87 120D

Pneuservis NONSTOP

OTOMO
Autor témy

Streda, 16. Apríla 2008, 19:43

Marosqo napísal:
Ty ju mas len sachovnicovu :lol:
OTTOMO:
Dufam ,ze auto das dokopy ,a vyuzijes v nom svoju odbornost ako vravis ,ze nezkonci tak ,ze ho radsej supnes do pokriv ...ale ak ano ,tak beriem samosvor a borbety :lol:
Marosqo, dohodnute, ak skonci v takom stave ze by malo ist do pokriv samosvor a borbety ti rezervujem :D - LADADRIFTER ak mas mokro na podlahe ta voda sa tam neako dostat musi, cize neaka diera tam je, a to som mal namysli, :-P

Lada Drifter

Streda, 16. Apríla 2008, 19:47

OTOMO napísal:
Marosqo, dohodnute, ak skonci v takom stave ze by malo ist do pokriv samosvor a borbety ti rezervujem :D - LADADRIFTER ak mas mokro na podlahe ta voda sa tam neako dostat musi, cize neaka diera tam je, a to som mal namysli, :-P

nie je dera len ked sa skladalo moje auto sa nepocitalo ze bude stat aj pod holim nebom a okna sa dali dnu len tak nedal sa medzi tesnenie a okno taka somarina netusim teraz aky nazov to ma a predpokladam ze s tamadial sa mi to dostava do auta ale ja som vybral koberec cize jak sa to dostane do auta tak to aj vyteka potom von a neriesim to zatial :)

OTOMO
Autor témy

Streda, 16. Apríla 2008, 19:52

Lada Drifter napísal:
nie je dera len ked sa skladalo moje auto sa nepocitalo ze bude stat aj pod holim nebom a okna sa dali dnu len tak nedal sa medzi tesnenie a okno taka somarina netusim teraz aky nazov to ma a predpokladam ze s tamadial sa mi to dostava do auta ale ja som vybral koberec cize jak sa to dostane do auta tak to aj vyteka potom von a neriesim to zatial :)
No tak potom v pohode, no ak vravis o tej 325ke co mas, tu som videl tam nemas v podstate nic dnu co by mohlo namoknut taze si okej :D ja si to dam dokopy, mne zatial vsetky veci tesnia akurat zdola neco sa dostava, ale chystam sa mu zrobit rozbor kym sa bude prehlasovat, dam ho do dielne a 2 tyzdne sa budem v nom vrtat:D

BMW846

Streda, 16. Apríla 2008, 22:10

Ta vybracia v tom pedali a to ze auto skoci dopredu ked zaradis jedna hovoris ze je spojkovym
loziskom?Asi si ta vezmem za mechanika

OTOMO
Autor témy

Štvrtok, 17. Apríla 2008, 13:21

BMW846 napísal:
Ta vybracia v tom pedali a to ze auto skoci dopredu ked zaradis jedna hovoris ze je spojkovym
loziskom?Asi si ta vezmem za mechanika

Za mechanika si ma mozes zobrat lebo auto dopredu neskoci ked zaradim jedna a ni niesu vybracie v pedaly, mozne je to ze boli a uz to odstranili neako ale to co si opisla to mi nerobi :-P

Tubular

Štvrtok, 17. Apríla 2008, 13:41

OTOMO: ten podpis je dobry :lol: :lol:
E46 3148Ci (1999)

OTOMO
Autor témy

Štvrtok, 17. Apríla 2008, 18:54

Tubular napísal:
OTOMO: ten podpis je dobry :lol: :lol:
Dakujem :D ved je to pravda nie? :-P

biggi
Auto: E36

:)

Piatok, 18. Apríla 2008, 17:08

Ahojte nerad sa pripajam do debat ale toto mi uz nedalo naozaj prepacte ak niekoho urazim ale: to ze si niekto kupi pekne vyzerajucu e30 este neznamena ze je poloboh a aj jeho spravanie tu na fore by tomu malo nasvedcovat... len verim ze tak ako vie pisat o vselicom /motory predovky materialy uf uf /az som sa zlakol preco nesedi v neakom vyvojovom stredisku ... ale to je jedno ja len verim ze o tom vsetkom presvedci ozaj max-max ,laa drifter a vy vsetci ktori naozaj viete klobuk dolepred vami videl som vas kecal s vami videl jazdit a to je to podstatne verim ze vsetci otomovi a jeho e30 drzime palce
Nema zmysel brzdit ,ked sa smykas po streche :)

OTOMO
Autor témy

Re: :)

Piatok, 18. Apríla 2008, 17:19

biggi napísal:
Ahojte nerad sa pripajam do debat ale toto mi uz nedalo naozaj prepacte ak niekoho urazim ale: to ze si niekto kupi pekne vyzerajucu e30 este neznamena ze je poloboh a aj jeho spravanie tu na fore by tomu malo nasvedcovat... len verim ze tak ako vie pisat o vselicom /motory predovky materialy uf uf /az som sa zlakol preco nesedi v neakom vyvojovom stredisku ... ale to je jedno ja len verim ze o tom vsetkom presvedci ozaj max-max ,laa drifter a vy vsetci ktori naozaj viete klobuk dolepred vami videl som vas kecal s vami videl jazdit a to je to podstatne verim ze vsetci otomovi a jeho e30 drzime palce

Vobec sa nechcem tvarit ako poloboh, ale ako si si vsimol vadilo mi co napisal max lebo on sa tvaril ako poloboh, lebo on ked ma mudre reci(bez urazky) je to v poho ked niekoho poucuje, ked vsak poviem ze ja nieco vioem vadi mu to, a podla vsetkeho aj tebe, nepisem nezmysly a nekazem ti verit, prides pokecame, zistis sam :-) a preco nesedim v stredisku? este studujem preto nesom vo vyvojaku, ale ani max nieje-marosqo videl moje vytvory tak jeho sa spytajte :-)

biggi
Auto: E36

Piatok, 18. Apríla 2008, 17:27

oki ale ak stretnes niekedy maxa tak pochopis preco a ako to je ze on dava rady /nepoucuje/mozno si naozaj taky sikovny ako pises verim len max sa venuje len BMW a to je podstatne rad ta stretnem pokecam a ked dokoncim svoje aj zajazdim len to chce vacsi respekt :) ale pohodka tesim sa
Nema zmysel brzdit ,ked sa smykas po streche :)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 24 neregistrovaných