... všetko o BMW ...
biggi napísal:oki ale ak stretnes niekedy maxa tak pochopis preco a ako to je ze on dava rady /nepoucuje/mozno si naozaj taky sikovny ako pises verim len max sa venuje len BMW a to je podstatne rad ta stretnem pokecam a ked dokoncim svoje aj zajazdim len to chce vacsi respekt :) ale pohodka tesim sa
biggi napísal:Hehe na tom zraze som bol sak tam mas aj bratrankove auto sfotene (Krakenove ) :-)mam e30 323 skoro seria je znizena ma 16 kolesa zopar budikov naviac a co ma najviac mrzi ze ma zatial obyc.dif.inak je zatial v hroznom stave ale makam natom hotova ale bude asi az koncom juna ak sa podari /verim ze ano :) teba som videl 2 krat na umyvarke pri baumaxe a potom na vajanskeho a pacilo sa mi tvoje auto ...ak budem mat dokoncene tak zorganizujem dalsi zraz ako ten posledny 24.2.08 a rad sa stretnem ale ak bude zaujem a chut mozme troska rozbehnut po bmw scenu viem aj o dalsej e30 co nedavno kupi jeden chalan tak ak bude zaujem mohlo by to byt fajn ...www.poracing.szm.sk
Max-Max napísal:Ak su tvoje slova uprimne tak dakujem Max. Tebe tiez nech sa dari upgradeovat a nastavovat a hlavne nech ta tvoja ka zije vecne lebo jake je to auto krasne ta ja som na kolenach z neho :-) RESPECTOtomo: bud taky dobry, viac ries svoje problemy a moje meno nechaj na pokoji. Pekne chod do garaze, zvaraj si difer, na dalsom nastavuj svornost, upgraduj, vylepsuj a nezabudni o vsetkom referovat, nech sa nieco nove naucime, dobre info sa vzdy hodi.
Inak ti samozrejme zelam, aby ti auto dlho sluzilo bez vaznych investicii, je to dobry zaklad a tiez ti prajem, aby si na nom bohato zurocil svoje znalosti, osobne sa rad necham poucit a nieco nove spoznam. Cest praci.