... všetko o BMW ...

Moderátori: voMacK, alfi666

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
OTOMO
Autor témy
Auto: BMW 324 td
Kraj: Prešovský

Piatok, 18. Apríla 2008, 19:40

biggi napísal:
oki ale ak stretnes niekedy maxa tak pochopis preco a ako to je ze on dava rady /nepoucuje/mozno si naozaj taky sikovny ako pises verim len max sa venuje len BMW a to je podstatne rad ta stretnem pokecam a ked dokoncim svoje aj zajazdim len to chce vacsi respekt :) ale pohodka tesim sa

Neboj ja respekt mam, voci tebe maxovi vsetkym :-) len mi vadilo ako zareagoval na mna ak som napisal ze nieco viem, ze co tu robim medzi takym plebsom ked tolko viem, aj on vela vie a nikto mu take nepise, tak som z toho usudil ze mozno ziarli, no neviem :-) ktovie :-) a viem ze max je na BMW raz som pocul taku vetu ze max via o BMW viac ako samotne BMW AG :D:D:D. a ty mas co za masinu lebo citam ze si z PO :-)

biggi
Auto: E36

Piatok, 18. Apríla 2008, 20:08

mam e30 323 skoro seria je znizena ma 16 kolesa zopar budikov naviac a co ma najviac mrzi ze ma zatial obyc.dif.inak je zatial v hroznom stave ale makam natom hotova ale bude asi az koncom juna ak sa podari /verim ze ano :) teba som videl 2 krat na umyvarke pri baumaxe a potom na vajanskeho a pacilo sa mi tvoje auto ...ak budem mat dokoncene tak zorganizujem dalsi zraz ako ten posledny 24.2.08 a rad sa stretnem ale ak bude zaujem a chut mozme troska rozbehnut po bmw scenu viem aj o dalsej e30 co nedavno kupi jeden chalan tak ak bude zaujem mohlo by to byt fajn ...www.poracing.szm.sk
Nema zmysel brzdit ,ked sa smykas po streche :)

OTOMO
Autor témy

Piatok, 18. Apríla 2008, 20:15

biggi napísal:
mam e30 323 skoro seria je znizena ma 16 kolesa zopar budikov naviac a co ma najviac mrzi ze ma zatial obyc.dif.inak je zatial v hroznom stave ale makam natom hotova ale bude asi az koncom juna ak sa podari /verim ze ano :) teba som videl 2 krat na umyvarke pri baumaxe a potom na vajanskeho a pacilo sa mi tvoje auto ...ak budem mat dokoncene tak zorganizujem dalsi zraz ako ten posledny 24.2.08 a rad sa stretnem ale ak bude zaujem a chut mozme troska rozbehnut po bmw scenu viem aj o dalsej e30 co nedavno kupi jeden chalan tak ak bude zaujem mohlo by to byt fajn ...www.poracing.szm.sk
Hehe na tom zraze som bol sak tam mas aj bratrankove auto sfotene (Krakenove ) :-)

Max-Max
Auto: niekoľko...
Kraj: Zahraničie

Piatok, 18. Apríla 2008, 23:51

Otomo: bud taky dobry, viac ries svoje problemy a moje meno nechaj na pokoji. Pekne chod do garaze, zvaraj si difer, na dalsom nastavuj svornost, upgraduj, vylepsuj a nezabudni o vsetkom referovat, nech sa nieco nove naucime, dobre info sa vzdy hodi.

Inak ti samozrejme zelam, aby ti auto dlho sluzilo bez vaznych investicii, je to dobry zaklad a tiez ti prajem, aby si na nom bohato zurocil svoje znalosti, osobne sa rad necham poucit a nieco nove spoznam. Cest praci.
e23 732iA, e24 635CSiA, e24 628CSi, e30 325i, SV 1000 S

OTOMO
Autor témy

Sobota, 19. Apríla 2008, 07:59

Max-Max napísal:
Otomo: bud taky dobry, viac ries svoje problemy a moje meno nechaj na pokoji. Pekne chod do garaze, zvaraj si difer, na dalsom nastavuj svornost, upgraduj, vylepsuj a nezabudni o vsetkom referovat, nech sa nieco nove naucime, dobre info sa vzdy hodi.

Inak ti samozrejme zelam, aby ti auto dlho sluzilo bez vaznych investicii, je to dobry zaklad a tiez ti prajem, aby si na nom bohato zurocil svoje znalosti, osobne sa rad necham poucit a nieco nove spoznam. Cest praci.
Ak su tvoje slova uprimne tak dakujem Max. Tebe tiez nech sa dari upgradeovat a nastavovat a hlavne nech ta tvoja ka zije vecne lebo jake je to auto krasne ta ja som na kolenach z neho :-) RESPECT

Vlado Behun
Auto: E46 M3
Kraj: Bratislavský

povodny majitel 2007

Pondelok, 21. Apríla 2008, 11:07

Ahojte, neda mi nezapojit sa k tomuto prispevku.

Bol som majitelom tento KRASNEJ E30 v BA v roku 2007 (do Octobra asi) a mal som ju asi rok. Nemozem na tu masinku povedat kriveho slova (rovnako, ako predosly majitel z Petrzalky) - jazdne vlastnosti, spotreba (naozaj sa s nou dalo jazdit po meste na cca 9l s lahkou njohou), za rok som s nou nemal ZIADEN mechanicky, a ani ziaden iny problem, okrem prerazenej olejovej vane, tak ale bola to moja chyba.
Jazdil som P. Babu, ale aj dlhe trasy (500km+), a nikdy hiaden problem.

kazdopadne si myslim, ze majitel si KUPIL Krasnu a Dobru spolahlivu karu, aj ked je pravda, ze neviem, co sa s nou dialo v case Januar - April 2008. Majo (chalan, co som mu ju predal) ju mal udajne do december 2007, potom asi (podla spz na foto) odisla do NR ...

Napis mi pls meno, kto je uvedeny v TP ako aktualny majitel, D.

vlado

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Bing [Bot] a 12 neregistrovaných