pripadne do trosku tmavsieho odtiena tej farby ako mas na aute...to by bolo super nie som zastancom tychto farieb umelych nôh ale takto by to bolo znesitelnejsie...a tie LEDky vpredu to je co? DRL? To sa mi tiez nepaci
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
pripadne ho este dopln o modre neony pod prahmi :)
inak, aspon w124 pokial mali tie plastove spodky dveri a narazniky boli v mierne tmavsom odtieni ako lak, tak ako pise dogg..
Inak, 600SEL nam raz ukradli spred domu, potom co tam stalo asi dve hodiny pisal sa rok 1999 (nebolo nase, iba si ho tam odparkoval znamy aby nestalo na sidlisku
na videu to nie je vidno, ale ako písali už vyššie, ten spodok je mierne tmavší odtieň... Na margo toho vzhľadu teraz, musím uznať, že sa mi to podľa foto nejak zvlášť nepáčilo ale keď som ho videl naživo tak to vyzeralo celkom dobre, minimálne zaujímavo...Takže s tým lakovaním by som si teraz až tak hlavu nelámal...
*A tá moja diplomatická placka na to sadla perfektne
To je všetko v pláne. Chcem zájsť do Mercedesu, aby mi nejako vytlačili datakartu a zistili kód originálnej farby a na jar potom by som to dal rád spraviť spolu s kúpou originálnych dobových kolies. Momentálne vymením olej a spravím údržbu pred zimou. Takisto bude treba katalizátory dať... Všetko postupne estetika nie je priorita, treba sa postarať najprv o techniku a o baworáky teraz...
To neviem. Tie LED-ky tam samozrejme boli ale sú vŕtané v lište takže to nebudem dávať dole pokiaľ nebudem mať nové lišty. A to budem mať keď to budem dávať na jar striekať. A tie eskapásky som ešte neskúmal prečo sú tam V kufri sú nové podložky pod značky tak to možno vymením tiež