nahodou sa to dalo preklikat tak na 3x cize asi 10sekund mi to zabralo, ale tiez kurva dlhych
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Aha moja farebná kombinácia, parádička (ak sa nepredá tak na jar sa do toho pustím)
nejako príbeh neaktualizujem, nie je veľmi o čom písať, auto jazdí dobre, pred časom sa korado stretol tuto s kolegom Belial-om a porovnali obe vlajkové lode, priznám sa, že mi bolo aj ľúto za 38-čkou, zvlášť za tou mojou bývalou
kkt ten interiér už vyzerá riadne zastaralo. V tomto má E38 navrch podľa mňa. Ale ten Meďácky zase vyzerá o dosť pohodlnejšie. Tie sedáky ako by kričali - poď, sadni si a sprav si pohodlie.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Tak E38 je novší model, tu siaha vývoj až do roku 1982 alebo 1984 a prvé kúsky opustili brány Mercedesu v roku 1991. Takže je to logické že vyzerá "oldschool-ovo". Na druhej strane je to o dosť pohodlnejšie ako sedmička aj lepšie odhlučnené. A vnútri všetko ako nové a plne funkčné. Každý gombík a svetielko. A v kufri sme to našli, po bokoch sú malé lampičky a neboli tam žiarovky Už svieti všetko ako má